Hoe kan ik foto's van Google op Facebook uploaden

Hoe kan ik foto's van Google op Facebook uploaden


Veel mensen op Facebook te veranderen hun foto pictogram op een regelmatige basis. In plaats van te proberen om uw eigen foto's van alle verschillende dingen die je wilt gebruiken voor uw Facebook-foto te maken, een Google-zoekopdracht om foto's al op de site geupload te vinden. Pak een van deze foto's te gebruiken voor de week tot u deze wijzigt naar een verzameling van kleurrijke ballonnen, of wat uw volgende voorkeur kan zijn.

instructies

1 Doe een Google-zoekopdracht voor het item dat u wilt gebruiken als uw identificatie icoon. Typ de naam van de generieke punt in het zoekvak, zoals "Britse kat" of "Underdog cartoon."

2 Kijk naar de linkerbovenhoek van de pagina en klik op de link voor beelden. U wordt naar een pagina met alleen maar foto's van de Britse katten of Underdog cartoons.

3 Scroll naar beneden tot u een foto die u wilt vinden. Klik met de linkermuisknop op deze foto. U wordt meegenomen naar de pagina waar deze foto is geplaatst, samen met een zwevend popup van het beeld zelf.

4 Rechter klik op het pop-up op. Kies "Afbeelding opslaan als." Je foto wordt opgeslagen. Noem het beeld iets dat zal je helpen herinneren, zoals BritishCat of MyUnderdog. Klik op de knop "Opslaan" om op te slaan en de naam van uw foto.

5 Ga naar uw Facebook-pagina. Klik op de "Profile" link aan de bovenkant van de pagina. Kijk naar de linker kolom op uw profielpagina; klik op de link voor foto's. Op de rechterbovenhoek van de pagina vindt u een link naar de foto's te uploaden te zien. Klik op deze link.

6 Kies uw foto uit het fotoalbum op uw computer waar het wordt opgeslagen. Kies of de naam van het album waarin u de foto op Facebook zal slaan. Klik op "Gereed" om de taak te voltooien en uw album.