Hoe maak je een screensaver in Windows

Hoe maak je een screensaver in Windows


Je kunt ze te bouwen, ze downloaden en ze zelfs te ontvangen van vrienden. U vindt ze op uw computer geïnstalleerd wanneer u voor het eerst de doos opent. Screensavers zijn een deel van onze gedeelde computer-ervaring geworden en hebben zich in de loop der jaren tot een hoge mate van complexiteit en grafische uitmuntendheid. Windows meestal slaat screensavers in het systeem bestand. Je kunt ze vinden door het bekijken van uw Windows-instellingen. Screensaver bestanden die u niet hebt geïnstalleerd kan ook bestaan ​​op uw harde schijf. Vind die door te zoeken voor hen.

instructies

Vind Geïnstalleerde Screensavers

1 Rechtsklik op het bureaublad van Windows en selecteer "personalisatie". Als u gebruik maakt van XP, klik op "Eigenschappen" in plaats. Dit zal een venster met aanpasbare Windows-instellingen te openen.

2 Klik op "Screen Saver" om de schermbeveiliging eigenschappen venster te openen.

3 Klik op het pijltje om de screensavers geïnstalleerd op uw computer te bekijken.

Zoek de Screensaver Files

4 Klik op het menu "Start" om het te openen.

5 Typ "* .scr" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak. Windows zal een lijst van bestanden weer te geven met de "scr" bestandsextensie.

6 Dubbelklik op een bestand als u het wilt gebruiken als een screensaver. Windows zal het te installeren. De screensaver zal verschijnen in het venster instellingen samen met de andere screensavers.

Hints

  • Installeer screensavers van bronnen die u vertrouwt. Microsoft meldt dat Trojaanse paarden kan verbergen in een screensaver-bestand en uw computer infecteren.