Mijn router van Belkin is Niet Opening

Draadloze routers, zoals die geproduceerd door Belkin, zijn een handige manier om draadloos verbinding met het internet uit een verscheidenheid van apparaten, waaronder personal computers en mobiele telefoons. Dat gemak verdwijnt wanneer je in de problemen die voorkomen dat de router openen en naar behoren functioneert draaien. U kan de impact van een defecte Belkin router een minimum te beperken door het gebruik van een paar eenvoudige oplossen van problemen methoden die u terug op de weg kunnen krijgen om netwerken productiviteit.

CD Problemen

Sommige Belkin router gebruikers hebben problemen met het installeren van de driver software die nodig is door de router op een computer gemeld. Drivers kan de router om goed te communiceren met een computer en zijn meestal te vinden op de installatie-cd die wordt geleverd met de router. Sommige Belkin router gebruikers ondervinden problemen bij het plaatsen van de cd in het optische station van de computer en melden dat de cd niet automatisch wordt geopend, zoals beschreven in de handleiding van de router. Open "Deze computer" en dubbelklik vervolgens op de cd of dvd-station, dat in het volgende venster verschijnt. Doorgaans wordt cd- of dvd-station van een computer aangewezen als de "D:" of "F:" drive, afhankelijk van hoeveel schijven u hebt en hoe ze zijn geconfigureerd. Zodra gebruikersinterface venster van het station open is, zal de inhoud van de CD's worden weergegeven en kunt u de software te installeren.

router Manager

Sommige Belkin routers, zoals de SpelenMax router, moet u de Belkin Router Manager-software voor geavanceerde functies van het apparaat te openen en een goede werking te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het pictogram BRM op het bureaublad van uw computer, waardoor u toegang tot de geavanceerde functies van de router. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van BRM, kies de optie "Belkin Setup" en selecteer het tabblad "Advanced Tools". U kunt aanpassen, instellen en de toegankelijkheid en de beveiligingsinstellingen van de router te activeren - zoals firewall en log-in instellingen - van deze pagina die kunnen helpen het apparaat correct te werken. Houd deze applicatie bijgewerkt door te kiezen voor de "Check for Update" optie dat verschijnt nadat u met de rechtermuisknop op het pictogram van BRM.

bedrading

Hoewel een Belkin router zorgt voor een draadloze verbinding met het internet, het apparaat berust in feite op een bekabelde verbinding met een telefoon of kabel lijn om gegevens over te dragen van en naar het web. Soms is de draden en kabels die nodig zijn om uw router te koppelen aan de modem of mobiele telefoon of kabel lijn wordt verbroken, vooral als de router is onlangs verhuisd. Controleer bekabelde verbindingen van de router door te zorgen voor de connectoren en draden zijn goed geplaatst is.

Tips

Sommige Belkin router problemen zijn het gevolg van de firewall-instellingen van uw computer, die kan voorkomen dat de computer toegang tot de router en vervolgens het web. Schakel uw firewall toepassing en probeert te krijgen tot het internet. Als dit het probleem was, kunt u de firewall weer inschakelen zodra de router is in staat om de verbinding met het internet te openen. Af en toe, routers ervaren interne storingen die kunnen worden verholpen door het draaien van het apparaat uit voor een minuut en vervolgens weer aan. Dit proces zet het apparaat en kan helpen uw probleem op te lossen.