Hoe om foto's te kopiëren van een iPhone naar een Mac

Met iPhoto, kunnen Mac-gebruikers op te slaan, over te dragen en te werken foto's en albums rechtstreeks vanaf hun desktops. De iPhoto-applicatie stelt gebruikers zelfs tot elementaire fotobewerking technieken uit te voeren en decoratieve filters toepassen op foto's. iPhoto wordt standaard geleverd bij elke Mac, zodat u kunt het programma gebruiken om foto's te kopiëren vanaf je iPhone. Nadat je iPhone foto's te kopiëren naar de aanvraag, de foto's deel gaan uitmaken van uw iPhoto-bibliotheek.

instructies

1 Sluit je iPhone aan op de Mac met een USB-dock-connector kabel. Als iTunes ladingen en pogingen om te synchroniseren, te annuleren de sync en sluit iTunes.

2 Open de "iPhoto" applicatie. Als het pictogram van het programma niet op uw dock, kunt u vinden in de map 'Programma's'.

3 Klik op je iPhone naam in het gedeelte 'Apparaten' van de bron panel.

4 Klik op de "Import All" knop om alle foto's op de iPhone te importeren. Klik op "Import Selected" om te selecteren welke foto's die u wilt uploaden.

5 Selecteer "Delete Originals" of "Keep Originals" in de prompt die verschijnt nadat de foto's zijn gekopieerd.

6 Klik op de knop "Eject" naast de iPhone naam in de sectie "Devices" om veilig los te koppelen van de iPhone uit de Mac.