Hoe de PVA werkt Met Craigslist

Hoe de PVA werkt Met Craigslist


Craigslist is een website voor het plaatsen van advertenties. Sommige posters proberen om dezelfde advertentie in honderden steden. Om dit soort spam tot een minimum te houden, het bedrijf maakt gebruik van een telefoon geverifieerd account systeem. Wanneer een gebruiker een account maakt, moet hij een telefoonnummer invoeren om een ​​gesprek met een verificatiecode ontvangen. Craigslist posters moeten vertrouwd zijn met de manier waarop de Craigslist PVA werkt om verwarring te voorkomen wanneer het proberen om Craigslist advertenties plaatsen te krijgen.

Doel

Craigslist begon het PVA systeem om ongebreideld misbruik van haar multi-city advertenties dienst te beteugelen. Spammers zouden ofwel dezelfde advertentie of varianten van hetzelfde aanbod in zoveel steden mogelijk te plaatsen. Sommige marketeers zelfs gebruikte auto-posting software voor dit doel. Dit was vooral het geval van online verkopers of mensen met landelijke diensten proberen om hun aanbod in elke stad te promoten. De PVA vermindert deze praktijk door te eisen telefonische verificatie voordat je een bericht.

De Basic Process

Wanneer u een nieuwe post op Craigslist, het systeem vraagt ​​u om de tekst en de geografische locatie voor uw advertentie in te voeren. Nadat u uw advertentie in en klik op de knop "Doorgaan", vindt u de PVA pagina te zien. U moet uw telefoonnummer in te voeren op die pagina en kies een bevestigingscode ofwel ontvangen door spraak- of tekstbericht. Na het klikken op de "Verzend de Code" knop, wordt het gesprek of tekstbericht in een paar seconden. De laatste stap is om de bevestigingscode u met uw stem of de tekst ontvangen in te voeren. Het systeem dan kunt u de advertentie.

Limited Accounts

Natuurlijk, het eerste wat een spammer zal proberen te doen is het creëren van meerdere accounts om te proberen om de Craigslist PVA te krijgen. Echter, een telefoonnummer werkt alleen voor één account. Dus de enige manier om de regel te omzeilen is om meerdere telefoonnummers. Anders zul je een foutmelding wanneer het proberen om uw telefoon te controleren op een tweede account. Craigslist heeft kunt u een telefoonnummer ontkoppelen van een account met een goede reputatie. Echter, je moet wachten 90 dagen na verificatie. De accountinstellingen Craigslist niet een lijst van uw geverifieerd telefoonnummer. Gebruik de "Contact" formulier in als u wilt een ontkoppelen verzoek in te dienen.

Limited berichten

De grenzen PVA systeem plaatsen activiteiten voor elk account door het plaatsen van een aantal beperkingen binnen het systeem. Ten eerste kun je alleen proberen om een ​​keer te controleren om de vijf minuten. U kunt ook alleen proberen om de juiste code in te voeren vijf keer. In elke periode van 12 uur, kunt u alleen proberen om drie keer te controleren. U kunt maximaal drie verschillende telefoonnummers in die periode van 12 uur. In feite betekent dit dat u alleen een maximum van drie keer per periode van 12 uur per account kunt plaatsen.

ongeldige Numbers

Bepaalde telefoonnummers niet oproepen van de Craigslist PVA-systeem te ontvangen. Deze omvatten 800 en andere gratis nummers, telefoonnummers buiten de VS of Canada, en bepaalde VoIP-nummers. Craigslist citeert Cricket en MetroPCS als voorbeelden van VoIP-systemen die niet kan accepteren PVA pleit voor telefonische verificatie.