Hoe maak je een profiel op Facebook

Het profiel is het hart van iedere Facebook-gebruikersaccount. Het is waar u krijgt om te laten zien wie en waar je bent, wat je voorkeuren en interesses zijn, en met wie u verbinding maakt met. Facebook-gebruikers niet verplicht volledig in hun profiel in te vullen. Maar het is een goed idee om essentiƫle gegevens te verstrekken vanaf het begin, zodat mensen die je weet dat je kunt vinden. U kunt meer informatie toevoegen of wijzigen op elk gewenst moment iedereen op de hoogte van je te houden.

instructies

Basis informatie

1 Log in op Facebook. Wanneer u naar uw News Feed pagina, klikt u op 'Mijn profiel bewerken' onder uw naam op de linkerbovenhoek van de pagina. Facebook brengt u naar de sectie 'Basis informatie' van je profiel.

2 Voer uw huidige stad of gemeente van de woonplaats en uw woonplaats op hun gebied met de naam "Current Stad" en "Hometown." Als je de naam van elke locatie te typen, zal Facebook je een lijst met overeenkomende plaatsen in de database aan te bieden. Een Amerikaanse stad zal stad en de staat te tonen; een internationale stad zal de stad en het land te laten zien. Klik op de juiste match of typ de naam van de stad in zijn geheel als Facebook een wedstrijd niet kan vinden.

3 Voer uw geslacht en geboortedatum volgende. Je hebt al deze ingevuld wanneer u uw Facebook-account geregistreerd, dus zal je waarschijnlijk niet nodig om iets te veranderen. Klik op de keuzelijst hieronder je geboortedatum om te beslissen hoe u wilt dat de informatie te delen. U kunt ervoor kiezen om uw volledige birthdata weergeven in uw profiel, of alleen de maand en dag, of helemaal niet.

4 Vink het vakje voor "Men" en / of "vrouwen" als je geĆÆnteresseerd bent in het verbinden met enige op Facebook zijn.

5 Voer de talen je vloeiend in, bijvoorbeeld "Engels" of "Duits." Net als bij plaatsen, zal Facebook proberen te raden wat je gaat typen.

6 Schrijf iets over jezelf in de "About Me" box. Er zijn geen harde en snelle regels om hier te volgen. Doe wat je een goed gevoel over jezelf te delen op Facebook. Je mag jezelf wilt beschrijven in termen van uw werk, uw burgerlijke staat, uw favoriete hobby's of uw persoonlijkheid.

7 Klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Aanbevolen People

8 Klik op 'Featured People "aan de linkerkant van je profiel bewerken pagina. U kunt dit onderdeel gebruiken om uw familie en vrienden te identificeren op Facebook.

9 Klik op de "Relatie status" drop-down lijst en kies uw sociale status zoals "Getrouwd" of "Single." Indien van toepassing, typ de naam van uw partner en uw verjaardag als je wilt.

10 Ga naar "Familie" verder naar beneden op de pagina om familieleden te wijzen. Voer de naam van een familielid die u bevestigd met vrienden. Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van de naam en selecteer het type van de familie relatie die je hebt, zeggen - ". Kleinzoon" "Neef Female" of

11 Klik op "Add ander familielid" aan een ander familielid toe te voegen. Herhaal dit proces. Als u klaar bent, klikt u op 'Wijzigingen opslaan'.

Onderwijs en werk

12 Klik op "Onderwijs en Werk 'om meer informatie over uw scholing en werk geschiedenis in te voeren.

13 Typ de naam van het bedrijf waar je werkt of heeft gewerkt in "Werkgever." Als het al op Facebook, zal zijn naam verschijnen in een lijst met overeenkomende resultaten. Voer uw positie in het bedrijf, een beschrijving van uw werk en andere details. In "Time Period 'specificeert de periode waarin u werkte voor die werkgever. Als je er werken momenteel, vinkt u het vakje voor "ik momenteel hier werken." Klik op "Job toevoegen."

14 Voer de naam van uw hogeschool of universiteit en de middelbare school. U kunt de klasse jaar en andere gegevens in te voeren, zoals de mensen die je dat de school met bijgewoond. Als je homeschooled, kunt u nog steeds voer de klasse jaar en de namen van uw vrienden. Klik op "School toevoegen" als u klaar bent.

Voorkeuren en interesses

15 Klik op "filosofie" om details over uw religie en politieke ideologie te voeren. Hier kunt u uw religie, politieke opvattingen, favoriet citaat en de namen van beroemde mensen die je inspireren delen. Als Facebook heeft gegevens over de items of mensen die u invoert, zoals "het boeddhisme" of "George Patton," het zal foto's en links weer te geven om hun pagina's op Facebook. Klik op 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

16 Ga naar "Kunst en Amusement" om de namen van de favoriete boeken, films, muziek, tv-programma's en kanalen, en games in te voeren.

17 Klik op "Sport" om uw favoriete sporten, teams en atleten in te voeren.

18 Klik op "activiteiten en belangen" om uw hobby's en interesses, zoals wandelen, schilderen, snorkelen, het programmeren van computers in te voeren.

19 Klik op "Informatie Contact" om uw contactgegevens bij te werken. Hier u kunt toevoegen of e-mailadressen, instant messaging-ID's en telefoonnummers te verwijderen. U kunt uw adres en de website bij te werken als je ze wilt delen ook.

Hints

  • Voordat Facebook werkt uw familierelaties, zal het contact met de mensen die je toegevoegd aan je relaties met hen te bevestigen.
  • Je bent niet verplicht om je Facebook-profiel gegevens in te vullen. Enkele eenvoudige details zullen altijd worden getoond zoals uw foto en de naam; de meeste zijn optioneel.
  • U kunt bepalen wie uw profiel informatie ziet door te gaan naar "Privacy Settings" in het menu "Account.
  • Heeft uw huis adres en andere persoonlijke gegevens niet delen, tenzij je volledig vertrouwt die u toegang tot hen te verlenen.