Hoe u uw product online te registreren

Hoe u uw product online te registreren


Nadat u een product te kopen, het bedrijf biedt meestal een optie voor u om het te registreren. Het registreren kan een klant updates met betrekking tot het product en garanties activeren. Hoewel je vaak kunt zich aanmelden een product door het invullen en versturen van een kaart via de mail, kunt u ook uw product online te registreren. Deze methode bespaart tijd en registreert het product onmiddellijk.

instructies

1 Ga naar de website van het bedrijf dat uw product, maakt zoals een software-ontwikkelaar. U kunt een optie om te registreren op het hoofdmenu van de software als uw product is geleverd met een CD te zien.

2 Klik op 'Registreer uw product "in het navigatiemenu van de website. Typ "Registreren" in de zoekbalk als deze link is niet beschikbaar. Bijvoorbeeld, de General Electric website heeft een sectie 'Registreer uw Appliance "onder" Service and Support. "

3 Voer de rechthebbende. Dit omvat uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

4 Voer uw productinformatie. Dit omvat het model, merk, model en serienummer. Het model en serienummer worden gewoonlijk ligt op de verpakking of de onderkant van het product.

5 Klik op 'Registreer' om het registratieformulier in te vullen. U ontvangt een bevestiging e-mail voor uw product registratie.