Hoe kan ik Windows Defender oplossen

Hoe kan ik Windows Defender oplossen


Windows Defender is een gratis programma van Microsoft. Het programma wordt gebruikt om computers te beschermen tegen gemeenschappelijke computer problemen, zoals spyware, en het biedt ook een firewall voor gebruikers. Af en toe kan je een foutmelding wanneer het proberen om uw Windows Defender programma te gebruiken, of het kan helemaal niet laden. U kunt verschillende stappen om het probleem op te lossen en krijg je computer beschermd wederom te nemen.

instructies

Windows Defender Zal niet openen

1 Uninstall Windows Defender. Open het Configuratiescherm en selecteer "Add / Remove Programs", kies dan "Windows Defender" uit de lijst. Klik op "Installatie ongedaan maken."

2 Installeer Windows Defender uit een nieuw bestand. Download het programma van de website van Microsoft, open en installeren. Open het programma na de installatie is voltooid.

3 Zorg ervoor dat u niet beschikt over een andere firewall die Windows Defender heeft geblokkeerd. Als u een andere firewall-programma is geïnstalleerd, controleer dan de instellingen en zorg ervoor dat uitgeschakeld is, probeer dan het openen van Windows Defender opnieuw.

Windows Defender zal geen update uitvoeren (XP en ouder)

4 Controleer uw internetverbinding. Je mag niet worden aangesloten op het internet wanneer u probeert bij te werken. Als dit het geval is, zet uw internetverbinding en probeer het bijwerken van Windows Defender opnieuw.

5 Zorg ervoor dat uw instellingen zijn ingesteld op te werken van Windows Update in plaats van Microsoft Update. Klik op "Start", "Alle programma's" en selecteer vervolgens "Windows Update" te controleren. Als Microsoft Update wordt geopend in plaats daarvan, klik op "Instellingen wijzigen" aan de linkerkant van het scherm, dan vinkt u het "Gebruik Microsoft Update" optie.

6 Download updates rechtstreeks vanaf de website van Microsoft. Het downloaden van de website kan beter werken omdat het de directe bron. Na het downloaden is voltooid, opent u het bestand en laat het zelf installeren.

Windows Defender zal geen update (Vista en 7)

7 Controleer uw internetverbinding. Als u op dit moment niet zijn aangesloten, moet u opnieuw verbinding maken met het internet om de update te krijgen. Reset uw modem en zorg ervoor dat uw router en Wi-Fi op, als je ze gebruikt. Als uw Internet wordt nog steeds geen verbinding, neem dan contact op met uw internetprovider.

8 Stel uw computer om updates van Windows Update in plaats van Microsoft Update te ontvangen. Klik op "Start", dan open je het menu "Alle Programma's". Selecteer "Windows Update" in de lijst en navigeer naar de optie "Change Settings". Eenmaal daar, het vinkje "Automatic Updates", "Aanbevolen Updates" en "Gebruik Microsoft Update Service." Herstart de computer en start Windows Defender opnieuw.

9 Download een update programma van de website van Microsoft. Dit programma zal Windows Defender dwingen om te werken. Installeer het programma, open dan Windows Defender om deze te actualiseren.

Windows Defender is te traag

10 Leeg je tijdelijke internetbestanden en cookies. Om dit te doen, vind uw System Tools map in je Alle programma's lijst. Het bevindt zich meestal in de map Bureau-accessoires. In de map Systeemwerkset, selecteert u 'Schijfopruiming' om deze bestanden te verwijderen. Wanneer het Schijfopruiming venster geopend, selecteert u de bestanden wilt u wilt verwijderen en klik op 'OK'.

11 Werk de Windows Defender definitie van verpakking. Open Windows Defender en klik op de "Update" link naar de meest up-to-date malware-definities te krijgen.

12 Laat Windows Defender uit te voeren met een minimum aan andere programma's draaien. Het hebben van te veel programma's gaan in een keer kunt uw computersysteem overbelast en dus het scanproces vertragen naar beneden. Houd het aantal programma's die tijdens een scan naar beneden om alleen de essentie.

Windows Defender Zal niet verwijderen

13 Downloaden en uitvoeren Microsoft Installer CleanUp (zie bronnen). Deze download zal een beschadigd DLL-bestand dat wordt voorkomen dat Windows Defender uit het verwijderen te bevestigen. Na het uitvoeren van het programma, moet Windows Defender kunnen worden verwijderd.

14 Gebruik Run Windows Defender direct verwijderen als de .dll fix werkt niet. Klik op het menu 'Start' en klik op 'Uitvoeren'. In het venster Uitvoeren, typ "msiexec / uninstall windowsdefender.msi / quiet / log uninstall.log" en klik op "OK." Dit zal het programma te verwijderen, maar alleen voor gebruikers met Windows XP.

15 Gebruik een van derden verwijderen programma, zoals Revo Uninstaller (zie bronnen), om te proberen een deïnstallatie dwingen voor gebruikers die niet actief XP. Download het programma, installeer het dan en selecteer Windows Defender in de lijst met programma's die kunnen worden verwijderd. Laat het programma Windows Defender te verwijderen. Het kan zijn dat uw computer opnieuw opstarten om het aan volledig te verwijderen.