Hoe kan ik opnieuw installeren REINSTALLMODE

"REINSTALLMODE" is een command line optie bij het opzetten van een installatie met de "msiexec.exe" utility. Deze tool installeert software verpakt in de Microsoft Installer (MSI) bestandsformaat. Met de optie REINSTALLMODE, kunt u software installeren op basis van bepaalde triggers. Zo kunt u de software ingesteld op installeren alleen als kritische bestanden ontbreken. Dit is gunstig als je wilt om de software opnieuw te installeren, alleen als er fouten worden ontdekt in het dossier van de structuur van de software.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en typ "cmd" in het tekstvak. Druk op "Enter" om uw Windows-opdrachtregel te openen.

2 Type "msiexec packagename / f" waarbij "packagename" is de naam van het MSI-bestand dat u wilt installeren. De "/ f" knop geeft aan dat u de REINSTALLMODE opties te gebruiken.

3 Voeg de REINSTALLMODE opties aan het einde van uw verklaring. (Zie Resources.) Er zijn verschillende opties beschikbaar. Bijvoorbeeld, als u alleen opnieuw installeren als een bestand ontbreekt, gebruikt u de volgende opdracht:

msiexec packagename / fp

4 Druk op 'Enter' De msiexec pakket installeert op uw systeem op basis van de opties die u voor REINSTALLMODE instellen.