Hoe maak je een schijf met Nero StartSmart kopiëren

Hoe maak je een schijf met Nero StartSmart kopiëren


Nero StartSmart is een beetje een "catch all" programma dat wordt opgenomen in de Nero Burning ROM suite van programma's. In plaats van de lancering van alle opgenomen programma's individueel, Nero StartSmart geeft u de mogelijkheid om te doen zo ongeveer alles wat je nodig zou hebben van een eenvoudig te volgen programma. Als u een schijf met Nero StartSmart te kopiëren, je hoeft alleen maar naar die schijf in uw computer en laat StartSmart doen de rest.

instructies

1 Plaats de schijf die u wilt kopiëren naar CD / DVD-brander of CD-ROM / DVD-ROM drive van uw computer.

2 Lancering Nero StartSmart. Een pictogram voor Nero StartSmart kunt u vinden in de folder "Nero" in het menu "Start" van uw computer.

3 Klik op "Schijf kopiëren." Nero StartSmart analyseert de schijf in het station en u voorzien van basisinformatie over het. Klik op de knop "Copy". Nero StartSmart worden alle bestanden op de schijf te kopiëren naar een tijdelijke map op uw computer.

4 Plaats een lege cd / dvd in de brander van de computer wanneer dit wordt gevraagd door Nero StarSmart. Nero StartSmart zal alle bestanden gekopieerd naar uw computer over te nemen in "Stap 3" en branden op de schijf in je brander. Nero StartSmart zal dan verwijdert u de tijdelijke bestanden van uw computer, zodat u met een perfecte kopie van de schijf die u in de computer gestoken in "Stap 1."