Hoe maak ik Reageren adresstickers in MS Office 2007?

Het creëren van adres en beantwoorden mailing labels met behulp van Microsoft Word 2007, een onderdeel van de Microsoft Office 2007-suite van software producten, is een tijd-spaarder die helpt om massamailings een sneller en eenvoudiger proces. Als uw printer in staat te accepteren enveloppen is, kunt u ervoor kiezen om uw mailing labels rechtstreeks op enveloppen in plaats van op zelfklevende etiketten vellen wilt afdrukken. Welke methode je ook kiest, zal uw vingers u bedanken voor hen sparen van kramp tijdens het schrijven van meerdere antwoord adressen longhand.

instructies

1 Open Microsoft Word 2007.

2 Klik op het tabblad 'Mailings' in het lint balk aan de bovenkant van het scherm.

3 Klik op de knop 'Labels' in het vak Maak in de linkerbovenhoek.

4 Typ het volledige adres in het adresveld. Druk op de toets "Return" op uw toetsenbord om de cursor te verplaatsen naar een nieuwe regel.

5 Klik op de cirkel in de voorkant van "Volledige pagina van hetzelfde label" in het hoofdstuk afdrukken, als het nog niet is geselecteerd.

6 Verwijder het papier uit de printer papierlade en belasting vellen zelfklevende etiketten. De printer kan markeringen op het hebben precies aangeven welke manier om de labels te laden. Als dit niet gebeurt, controleer dan de "handleiding.

7 Klik op de knop "Opties" in het dialoogvenster Print.

8 Selecteer het type printer die u gebruikt in de Printer informatie sectie. Pagina printers wordt standaard geselecteerd; Dit zijn printers die één vel per keer af te drukken, zoals laser of inkjet printers. Continu-feed printers, zoals dot-matrix printers, maken gebruik van een continue rol papier.

9 Selecteer de lade-type voor Pagina printers; de standaard is Default tray (Bovenste lade). Dit zal werken voor de meeste printers.

10 Klik op de pijl naast het veld Label leveranciers, en selecteer de naam van het label vellen u gebruikt bedrijf.

11 Selecteer het product nummer van de labels die u gebruikt in de lijst weergegeven. Het productnummer is meestal aan de voorzijde van de doos etiketvellen.

12 Klik op 'OK'.

13 Klik op "Print".

Hints

  • Als u het product nummer van de labels die u gebruikt in de lijst in MS Word 2007 niet kunt vinden, klikt u op de knop Label Nieuw en voer de parameters.
  • U kunt één etiket af te drukken door te kiezen voor Single label in de sectie Afdrukken op het tabblad Labels.