Kunt u Plaats een JPG In een YouTube-video?

Kunt u Plaats een JPG In een YouTube-video?


Tijdens het surfen op YouTube, kunt u iemand anders hebt gezien is nog steeds foto's getoond op zijn kanaal en vroeg zich af hoe hij ze daar, omdat YouTube wordt verondersteld om gewoon een video sharing site. Je hebt gezien het gedaan, zodat je weet dat het mogelijk is, maar om het te doen moet je zelf een video met stilstaande beelden, tricking YouTube op een bepaalde manier.

ondersteunde bestanden

De ondersteunde bestandsformaten voor het uploaden van content naar YouTube zijn alle videoformaten zoals MPEG, FLV, AVI, WMV en MOV, niet beeldformaten zoals JPG. Als zodanig heeft YouTube niet toe dat u een JPG rechtstreeks uploaden naar de site zoals het hoort. Als u probeert een JPG uploaden, YouTube waarschuwt u dat het bestandsformaat onverenigbaar kan zijn en het uploaden zal niet eindigen verwerking.

Wat je kunt doen

Als u een JPG-afbeelding die je echt wilt delen op YouTube, een manier om dat te realiseren is om je afbeelding te plaatsen in een video-bestandsformaat. Aangezien de meeste video-editing programma's kunt u afbeeldingen invoegen in video's, kunt u een videoproject te maken en steek de JPG in. Sommige videobewerkingsprogramma's kunt u zelfs pannen en zoomen op het beeld, waardoor het beeld blik alsof het beweegt.

Hoe je dat doet

Veel computers worden geleverd met Windows Movie Maker of Apple iMovie al geïnstalleerd als onderdeel van het pakket. Open het programma, een nieuw bestand te starten en klik vervolgens op "File" en "Insert Image" of "importeren" of een soortgelijke functie om de foto in van uw video time line te voegen. Als je niet bekend bent met video-editing programma's bent, neem even de tijd doet alle beschikbare tutorials voordat u begint, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn voor het toevoegen van effecten zoals pan en zoom om uw video.

Na de video wordt Made

Zodra u het imago van uw JPG hebt geplaatst in een video tijdlijn, wordt de volgende stap het opslaan van de video in een formaat dat YouTube zal herkennen. Om dit te doen, moet u uw video te exporteren. Klik op "File" en vervolgens "Export" en sla de film als een WMV, MOV, MPEG-4 of een ander formaat dat YouTube ondersteunt. Als je met behulp van een native tool zoals Movie Maker of iMovie, moet de export instellingen worden ingesteld op een film die door YouTube wordt herkend creëren. Zo niet, dan kiest u een bestandstype in uw export instellingen die uw video opslaat als WMV, MOV of MPEG-4-bestand. Een van deze moet worden onder het bestandstype keuzes die je hebt in de export-venster van uw programma, maar zo niet, check YouTube ondersteund bestandstype pagina voor een overzicht van alle mogelijke bestandstypen kunt u de video opslaan als. Zodra uw video wordt geëxporteerd, kunt u deze uploaden op dezelfde manier zou je een andere video op YouTube te importeren.