Hoe wordt een beeld in een HTML e-mail in PHP

Hoe wordt een beeld in een HTML e-mail in PHP


PHP is een krachtige programmeertaal meestal gebruikt voor internettoepassingen. De populariteit is vanwege zijn efficiënte werkwijze voor integratie met HTML in hetzelfde bestand. De taal biedt alle die nodig zijn om de meeste websites draaien functies, zoals de mogelijkheid om e-mail rechtstreeks vanuit een PHP-script. De e-mails kunnen worden opgemaakt als platte tekst, of verrijkt met complexe HTML en graphics. Een afbeelding invoegen in een HTML-e-mail is mogelijk met behulp van een enkele PHP functie. Iedereen met programmeerervaring kan deze taak gemakkelijk te bereiken.

instructies

1 Open een PHP-bestand. Begin met een bestaand bestand of maak een nieuwe. Gebruik je favoriete teksteditor. Alle programmeertalen zijn geschreven in standaard tekst zonder extra opmaak, dus Windows Notepad is een eenvoudige en gratis optie voor de PHP-bestand te bewerken.

2 Maak de beginnend en eindigend segmenten van de PHP-code. Begin het bestand met '<? Php "en eindigen met"> ". Alle extra code zal worden ingevoegd tussen deze twee lijnen.

3 Maak een variabele definitie dat het lichaam van de e-mail-inhoud bevat. Aangezien de e-mail wordt geformatteerd in HTML, wordt de inhoud van de variabele HTML code. Begin de definitie met een dollarteken, gevolgd door de naam van de variabele en een isgelijkteken. Bijvoorbeeld, "$ email =" (aanhalingstekens worden uitgesloten de eigenlijke programmacode).

4 Typ een dubbele aanhalingstekens om de e-mail lichaam te beginnen.

5 Typ het e-inhoud. Gebruik HTML-opmaak-tags zoals "<b>", "<i>", "<p>" en alle andere labels die u wenst voor uw e-mail.

6 Een afbeelding invoegen in de HTML-e-mail met behulp van de "<img>" tag. Bijvoorbeeld, als u een afbeelding gevestigd in een URL, het type '<img />' (enkele aanhalingstekens worden uitgesloten van de werkelijke programmering code). Plaats de URL voor de "URL" placeholder in dit voorbeeld.

7 Typ een dubbel aanhalingsteken aan de variabele definitie, gevolgd door een puntkomma aan de PHP programmeren lijn te beëindigen beëindigen.

8 De bouw van een PHP 'mail () "verklaring aan de e-mail inhoud te verwerken. Type "mail (" gevolgd door het e-mailadres voor het bericht, een komma, het onderwerp van het bericht, een komma en de variabele naam die u eerder met de inhoud van het bericht omschreven verzenden. Eindig met een haakje sluiten en een puntkomma. de PHP e-mail is nu gecreëerde beeld van een HTML-met.