Dell M4400 Memory Installation

Dell M4400 Memory Installation


De Dell M4400 is een laptop die het Windows Vista-besturingssysteem beschikt. De laptop kan tot 8 GB aan geheugen, dat voldoende zou moeten zijn om applicaties te draaien en te bekijken inhoud. Als de laptop traag draait, kan het tijd om meer geheugen te installeren.

instructies

1 Schakel de laptop en verwijder alle snoeren en kabels.

2 Laat de laptop zitten voor ongeveer 10 minuten tot het afkoelt. Draai het om en leg het op een tafel.

3 Verwijder de batterij in door de hendels naar het midden van de laptop. Schuif de batterij uit de laptop. Draai de laptop over, klap de monitor en druk op de uit-knop om het moederbord te aarden.

4 Flip de laptop terug over en plaats het terug op de tafel. Met je Phillips schroevendraaier, verwijder de schroeven rond de onderkant van de laptop. Verwijder de voet van de laptop. Raak een ongeverfd stuk metaal om de statische van uw kleding en lichaam te verwijderen.

5 Verdeel de clips aan weerszijden van de geheugenmodule die u wilt verwijderen. Schuif de geheugenmodule uit de laptop.

6 Zorg dat de uitsparing op de geheugenmodule met het NOB in de sleuf. Schuif de nieuwe module in de sleuf in een hoek van 30 graden. Druk de module, zodat het ligt plat in de laptop.

7 Zet de basis terug op de laptop en draai de schroeven. Plaats de batterij terug in de laptop en sluit alle benodigde draden en kabels. Schakel de laptop.