Hoe vervang ik een beschadigde MS Installer?

Hoe vervang ik een beschadigde MS Installer?


Een Microsoft Windows Installer kunt u de software-applicaties op uw besturingssysteem te installeren. Wanneer u een computer virus te krijgen, kan een deel van de MS Installer-bestanden corrupt geworden, waardoor u een foutbericht wanneer u probeert om software applicaties te installeren. Dit gebeurt ook als u per ongeluk een programma dat de Windows Installer Microsoft software-installatiepakket bestand gebruikt verwijderen. Er zijn twee manieren om een ​​beschadigde MS Installer vervangen, zodat u kunt blijven softwaretoepassingen correct op uw computer te installeren.

instructies

opnieuw registreren

1 Start de computer in de veilige modus door te klikken op "Start" op het bureaublad, gevolgd door "Shut Down" en vervolgens "Opnieuw opstarten." Druk op "OK."

2 Druk op de "F8" voor de splash screen van Windows verschijnt. Selecteer "Veilige modus" op het Windows-menu Geavanceerde opties. Klik op "Enter."

3 Meld u aan bij de computer met behulp van uw Windows-wachtwoord. Klik op "Start" op het bureaublad en vervolgens op "Run." Type "msiexec / regserver," en klik op "OK."

4 Start de computer opnieuw in de normale modus door te klikken op "Start" op het bureaublad, gevolgd door "Shut Down." Kies "Opnieuw opstarten" en druk op "OK".

Installeer

5 Klik op "Start" op het bureaublad en vervolgens op "Run." Typ "cmd" en klik op "OK."

6 Typ de volgende opdrachten en druk op 'Enter' na elke: "cd% windir% \ system32", "attrib -r -s -h dllcache," "ren msi.dll msi.old," "ren msiexec.exe msiexec. oud, "" ren msihnd.dll msihnd.old. "

7 Type "exit" en druk op "Enter." Herhaal dit bij de opdrachtprompt. Start de computer opnieuw door te klikken op "Start" op het bureaublad, gevolgd door "Shut Down." Kies "Opnieuw opstarten" en druk op "OK".

8 Log in op uw computer met behulp van uw Windows-wachtwoord. Download en installeer de nieuwste versie van de Windows Installer van Microsoft te installeren. U kunt een koppeling van Microsoft in de bronnen hieronder te vinden.

9 Start de computer opnieuw door te klikken op "Start" op het bureaublad, gevolgd door "Shut Down." Kies "Opnieuw opstarten" en druk op "OK".