Hoe kan ik Java-updates en Sysprep uitschakelen

Hoe kan ik Java-updates en Sysprep uitschakelen


Als Windows-hulpprogramma applicaties, Java-updates en Sysprep lopen vaak automatisch op de achtergrond van uw besturingssysteem. Java-updates biedt nuttige software-updates voor Java, een software platform dat een breed scala van Windows-toepassingen. Sysprep (System Voorbereiding Utility) bereidt uw schijf-image-based installaties van Windows, waardoor het makkelijker wordt om kopieën van de Windows-schijf te klonen naar andere computers. Omdat de normale werking van uw computer ook niet applicatie te draaien in de achtergrond nodig hebt, kunt u ze veilig uit te schakelen, waardoor die vervelende pop-ups die soms optreden bij beide programma's begint te storingen te voorkomen.

instructies

Java-updates uitschakelen

1 Open het menu "Start" en ga naar 'Configuratiescherm'. Navigeer naar de "Java" control panel en dubbelklik erop om het te openen.

2 Klik op het tabblad "Update" en vink het vakje aan naast 'Controleren op updates automatisch. " Selecteer de knop "Apply" en dan op "OK."

3 Klik op "Check nooit" in het "Java Update - Warning" venster dat verschijnt. Dit zal met succes voorkomen dat Java automatisch op zoek naar nieuwe updates.

uitschakelen Sysprep

4 Open het menu "Start" en klik op "Run ..."

5 Enter "msconfig.exe" in de "Open:" tekstveld. Klik op "Enter" en het venster Hulpprogramma voor systeemconfiguratie wordt geopend.

6 Klik op het tabblad "Opstarten" en vinden "sysprep.exe" in de lijst met items die automatisch bij het uitvoeren van uw computer wordt opgestart. Schakel het vakje naast "sysprep.exe," close out van het hulpprogramma voor systeemconfiguratie, en start de computer opnieuw op te starten. Hiermee wordt voorkomen dat Sysprep automatisch worden uitgevoerd elke keer dat uw computer wordt opgestart.

Hints

  • Als "sysprep.exe" niet binnen het tabblad 'Opstarten' van het hulpprogramma voor systeemconfiguratie wordt weergegeven, is de toepassing al is uitgeschakeld.
  • U kunt ook Java-updates als ze binnen de "Startup" tab van de System Configuration Utility uitschakelen door de vakjes naast "jusched.exe" en "jucheck.exe,".
  • de praktijk altijd voorzichtig bij het uitschakelen van een programma in het tabblad "Opstarten" genoemd. Je zou niet willen om een ​​programma dat uw computer nodig voor de normale functie uit te schakelen!
  • Permanent uitschakelen van Java-updates wordt voorkomen dat de Java-toepassing van het zoeken naar bruikbare beveiligingsupdates die uw computer kunnen beschermen tegen potentieel schadelijke malware.