Hoe om dvd's met behulp van VLC Rip

In tegenstelling tot een DVD, kan digitale videobestanden worden geladen op een personal media player, geupload naar een video-sharing website of per e-mail naar vrienden en familie. Diensten die persoonlijke dvd's, zoals het afstuderen schijven en familie video's digitaliseren, kan duur zijn en kan eisen aan jou om ze te belasten met uw schijf, die per ongeluk zou kunnen worden verloren of beschadigd. Dure rekeningen en potentiële disc verlies te voorkomen, kunt u uw DVD's rippen naar een digitaal bestand via VLC media player, die een directe video-opname gebruikt om een ​​DVD te kopiëren naar je harde schijf.

instructies

1 Plaats de dvd in de dvd-brander van uw computer. Koop een USB DVD-brander of dvd-speler van de computer is niet een brander.

2 Launch "VLC" door te klikken op het pictogram. Klik op 'Media' en vervolgens 'Convert / Opslaan. " Selecteer het tabblad "Disc". Geef je mening over de disc informatie om ervoor te zorgen dat uw DVD ziet; Als dit niet gebeurt, klikt u op "Browse" naast "Disc Device" en selecteer stationsletter uw dvd-speler. Klik op de "Convert / Opslaan" knop.

3 Selecteer de locatie waar u de video opgeslagen in het nieuwe venster dat verschijnt willen. Check "Geef het Output" als je wilt om de video te bekijken terwijl het wordt gescheurd. Klik op het drop-down menu naast de "Profile" en selecteer de codec / bestandstype dat u wilt VLC te gebruiken. Klik op het pictogram sleutel en schroevendraaier naast de drop-down box als je wilt om de bitrate, of de kwaliteit van de video te bewerken; het bestand wordt kleiner als je de bitrate te verlagen. Klik op "Start" en wacht tot de DVD te rippen.

Hints

  • De Digital Millennium Copyright Act maakt het illegaal om een ​​commerciële DVD te kopiëren, zoals een film.