Hoe vindt Face ID-nummers voor uw Microsoft Office 97 Werkbalken

Hoe vindt Face ID-nummers voor uw Microsoft Office 97 Werkbalken


De toepassingen in Microsoft Office 97 hebben toolbars wiens opdrachten weer te geven iconen. Deze iconen zijn unieke identificerende nummers genaamd gezicht id's in verband met hen. Door het veranderen van een commando's gezicht ID, kunt u het pictogram te wijzigen. Het vinden van het gezicht id voor een opdracht is een taak die u kunt aanvullen met Bureau programmeertaal Visual Basic for Applications, of VBA. Een stap die betrokken zijn bij het vinden van een bevel het gezicht van ID is het bevragen van objecten van het Office 97 object model - een netwerk van virtuele objecten die programmeerbare elementen Bureau. Het vinden van het gezicht ID's voor Office 97 werkbalken is een eerste stap in de richting van het aanpassen van commando pictogrammen.

instructies

1 Open een van de Office 97-toepassingen, en druk vervolgens op "Alt" + "F11" om de VBA Integrated Development Environment of IDE in te voeren.

2 Klik op bevel van de "Insert" menu's "Module" naar een nieuw venster te openen voor het invoeren van VBA-broncode.

3 Plak de volgende programma-code in de code-venster. Dit programma drukt om het venster van de IDE's "Immediate", een lijst met alle knoppen toolbar en hun gezicht ID's. De functie "CommandBars" geeft een lijst met werkbalken. Elke werkbalk heeft een lijst van controles die je programma toegang door middel van de functie van de werkbalk "Controls". Aangezien niet alle toolbar commando's hebben iconen, zou het programma een fout veroorzaken als geprobeerd toegang tot het gezicht ID van deze commando's. Het programma vangt deze fout met de "On Error" statement.

Public Sub showFaceIds ()

Dim x

Dim i, j, Curbar

Dim s, curCtl

Dim t

Debug.Print "Omschrijving | Samenvatting | Type | Gezicht id"

For i = 1 To CommandBars.Count

Stel Curbar = CommandBars (i)

Voor j = 1 Om curBar.Controls.Count

Stel curCtl = curBar.Controls (j)

s = curCtl.DescriptionText & "|" & CurCtl.Caption & "|" & curCtl.Type

On Error Resume Next

s = s & "|" & curCtl.FaceId

Debug.Print s

Volgende j

Volgende i

end Sub

4 Open het venster van de IDE's "Immediate" door te drukken "Control" + "G".

5 Klik op een van de verklaringen van het programma en klik vervolgens op bevel van de menu "Debug" De "Run" om het programma uit te voeren. Het venster "Immediate" zal vullen met het gezicht ID en andere eigenschappen van elk werkbalk commando.

6 Klik in het venster "Immediate", selecteer en kopieer alle van de tekst.

7 Open Word 97. Plak de tekst die u zojuist hebt gekopieerd.

8 Druk op "Control" + "A" om alle tekst te selecteren, klik vervolgens op het menu "Table" de "Convert Text" Item aan het dialoogvenster te openen voor gewone tekst omzetten naar een Word-tabel. Deze conversie maakt het eenvoudig om de gegevens te lezen.

9 Typ "|" (De pijp symbool) in het tekstvak dat zegt: "Andere" en druk op "Enter" om de tabel te maken.

10 Print het document, surf dan naar de MSDN "Type Enumeration" pagina, die namen ieder van de opdracht knop door kolom afdruk "Type" genoemd.

11 Lees de afdruk als volgt: de eerste kolom betreft de opdracht van de functie, zoals "Snijd de selectie." De tweede kolom geeft een overzicht van die functie. De derde is een getal dat de aard van de opdracht (bijvoorbeeld: 'Command Button, "" Combo Box "). Raadpleeg de pagina die u gesurft om in de laatste stap om een ​​naam te associëren met dit nummer. laatste kolom De afdruk heeft betrekking het gezicht ID van de opdracht.