Definitie van Rendering in Autocad

Definitie van Rendering in Autocad


Autodesk's AutoCAD is 's werelds grootste computer-aided design applicatie, met meer dan 50 procent marktaandeel in de VS en hogere tarieven voor gebruik wereldwijd. Ontwerpers gebruiken AutoCAD tot en met 3-D-modellen van objecten en omgevingen te creëren en om beelden op basis van die 3-D geometrie te produceren.

Het proces van het genereren van een schaduwrijke beeld van hoe de geometrie zou kunnen zien onder een bepaalde set van lichtomstandigheden, en op basis van een bepaalde set van materialen, heet "teruggeven." Architecten bieden vaak gerenderde beelden van de gebouwen aan hun klanten als onderdeel van het ontwerpproces. Mechanische ontwerpers bieden vaak gerenderde beelden van de componenten voorafgaand aan het produceren van hen.
De tools en technieken die worden gebruikt om gerenderde beelden te creëren variëren van versie naar versie van AutoCAD, evenals de kwaliteit van de beelden gemaakt, maar er zijn enkele algemene principes die altijd gelden.

Het creëren van 3-D Geometry

AutoCAD beschikt over vele tools voor het creëren van 3-D geometrie. Sommige hulpmiddelen kunt u 2-D geometrie om te zetten in 3-D geometrie. Zo kunt u de 2-D lijnen die muren in een architectonisch plattegrond in 3-D muren definiëren simpelweg door het veranderen van de "dikte" eigendom van de muren te veranderen. Andere hulpmiddelen, zoals REVSURF en EDGESURF, laat je de huid van een 3-D object definiëren. Door het combineren van deze dunne oppervlakken je bijna elk object in 3-D definiëren. solid modeling tools AutoCAD laten we u objecten met massa te definiëren. Dit is het meest geschikt als u een mechanische object dat u van plan bent te bouwen construeren. De 3-D modeling tools ontwerpers gebruiken in AutoCAD variëren van project tot project en ontwerper om ontwerper.

Het toepassen van Materialen

Zodra u een 3D-model te maken, moet u de materialen toe te passen om aan te geven hoe het eruit zal zien wanneer u afbeeldingen van het terug te geven. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om een ​​witte plastic of stalen materiaal toe te wijzen aan uw objecten, zodat de geometrie is gemakkelijk te zien. Dit is het meest gebruikelijk voor mechanische toepassingen. In andere gevallen kunt u ervoor kiezen om gescande afbeeldingen van baksteen of steen gebruiken om fotorealistische materialen te creëren. Dit wordt vaak gedaan door architecten en interieurontwerpers. Alle recente versies van AutoCAD te komen met materiaal bibliotheken en kunt u uw eigen materiaal te maken indien gewenst.

Lichten en camera's

Zodra u een 3D-object of de omgeving hebt gemaakt, vervolgens toegewezen materialen om het, moet je om het te verlichten door het opgeven van de locatie van waaruit de gerenderde afbeelding wordt gegenereerd. AutoCAD biedt diverse verlichting opties. De vroege versies van de applicatie bieden gebruikers omni en schijnwerpers. Omni lichten licht werpen in elke richting. Spotlights kan worden gericht, zoals zaklampen. Latere versies van AutoCAD kunnen gebruikers selecteer een datum, lengte- en breedtegraad van een zon-systeem in de tekening te maken. Dit stelde de designers om een ​​architecturale omgeving gebaseerd op een bepaalde dag en tijd gedurende het jaar te maken. Meest recentelijk, Autodesk heeft de mogelijkheid om indirect, diffuus licht te creëren in tekeningen toegevoegd. Dit, wanneer zij zijn verkregen, lijkt nog het meest fotorealistische in de meeste gevallen.
Zodra de lichten zijn geplaatst, je meestal de positie van een camera of een camera uitzicht van waaruit u de scène te maken. Dit zal een afbeelding die u kunt importeren in een document bestand als onderdeel van een voorstel of een plaats op een website als onderdeel van uw marketing inspanningen te creëren.

Juiste tool voor de job

Definitie van Rendering in Autocad


AutoCAD biedt vrij rudimentaire rendering gereedschappen. Als u echt fotorealistische beelden en animaties van uw objecten en omgevingen te creëren, overwegen op zoek naar andere producten van Autodesk, zoals Inventor en 3ds Max.

Leren Meer over Rendering

De Autodesk website biedt een scala aan tutorials en middelen die u kunnen helpen leren te renderen in AutoCAD en in andere toepassingen. De site biedt zelfs trial versies van de software om te experimenteren met. De tijd nemen om AutoCAD's 3-D modellering beheersen en renderen gereedschap is een grote investering voor de meeste ontwerpers. Het maakt ze makkelijker te hanteren en meer effectief bij de presentatie van hun werk met hun collega's, werkgevers en klanten.

Ondersteuning voor oudere versies van AutoCAD

Als je, zoals veel AutoCAD-gebruikers, bent u niet met behulp van de nieuwste versie van de applicatie, moet u wellicht op zoek naar aanwijzingen over hoe AutoCAD's 3-D modellering gebruiken en renderen gereedschappen online. Amazon.com is een geweldige bron voor boeken en lesmateriaal dat oudere AutoCAD releases ondersteunen.

Hands-on training

Als je merkt dat het leren van AutoCAD's 3-D modellering en het teruggeven gereedschap te moeilijk op uw eigen, vindt u vele lokale hogescholen, universiteiten en de handel scholen bieden opleidingen in 3-D modellering en het teruggeven als onderdeel van hun curricula. AutoCAD gebruikersgroepen bieden ook begeleiding, en kunnen consultants, die u kan helpen bij uw eerste projecten.