Hoe te verwijderen Internet Explorer Van Mac OS Panther

Mac OS Panther is de laatste versie van Apple's OS (Operating System) aan Microsoft's Internet Explorer bevatten. Er zijn verschillende redenen waarom dit eens zo dominante surfen op internet applicatie niet langer wordt "gebundeld" met het Mac OS. Voor een ding, Apple levert zijn eigen hoge-kwaliteit browser, Safari, met Mac OS Panther. Echter, de meest dwingende reden is dat Microsoft het product heeft verlaten, het stoppen van Internet Explorer ontwikkeling bij versie 5.2.3 in juni 2003. MS dan geen ondersteuning meer voor Internet Explorer in december 2005 en besloot om het uit de firma's Mac downloads pagina te verwijderen de volgende maand.

instructies

Verwijder Internet Explorer Van Mac OS Panther

1 Zoek de Internet Explorer-toepassing. Tenzij je het handmatig verplaatst, werd geïnstalleerd in de map "Applications" door de Mac OS Panther installatieprogramma.

2 Handmatig sleept u het pictogram "Internet Explorer" naar de prullenbak, of Ctrl-klik (of rechts-klikken met de juiste set up 2-knops muis) en kies "Verplaatsen naar prullenbak."

3 Gebruik de opdracht "Zoeken" om te zoeken naar de term "Explorer." Dit zal de meest voorkomende, en grootste, geïnstalleerde bestanden die Internet Explorer werd gebruikt, zoals zijn eigen, unieke map voorkeuren (die zal worden genoemd "Explorer" en worden gevestigd in een van de Mac's "Voorkeuren" mappen) te lokaliseren.

4 Selecteer alle resultaten in het venster 'Zoeken' door met de hand op te klikken (houd Shift-toets ingedrukt bij het selecteren van meerdere items), of de nadruk op een enkeling dan te kiezen voor "Alles selecteren" in het menu "Edit". Als alternatief kunt u een te markeren en druk vervolgens op Cmd-A op het toetsenbord.

5 Klik met de rechtermuisknop (of Control-klik met de juiste set up 2-knops muis) op de gemarkeerde lijst van Internet Explorer-onderdelen en kies "Verplaatsen naar prullenbak." Als alternatief kunt u "Verplaats naar prullenmand" in het menu "Bestand" of druk op Cmd-Delete op het toetsenbord. Elk van deze methoden zullen Internet Explorer en de verschillende bestanden te verwijderen uit Mac OS Panther.

Hints

  • Er is geen systeem-level "uninstall" procedure in het Mac OS, omdat er in Windows. Mac-toepassingen, zoals Internet Explorer, bevatten de meeste van de onderdelen in wat wordt genoemd een "pakket" met veel van de onderdelen onzichtbaar voor de gemiddelde gebruiker die niet waar (of hoe) om hen te zoeken. Hoewel er kunnen kleine stukjes en beetjes van Internet Explorer verliet na het werken met de toepassing volgens deze instructies te verwijderen, Apple adviseert dat er effectief geen schijn van kans dat deze "stukjes en beetjes" kunnen eventuele storingen te veroorzaken als met rust gelaten.
  • Meer ervaren gebruikers kunnen wensen om uit te zoeken en te verwijderen van deze overgebleven stukken van Internet Explorer met het programma "Terminal" of hulpprogramma's van derden, zoals "X-Ray" (zie bronnen hieronder).
  • Als je een lange lijst van Internet Explorer bladwijzers en hebben bijzondere browsing voorkeuren in te stellen, zorg ervoor dat op te slaan of te exporteren deze voor gebruik met wat nieuwe browser u wilt gebruiken.
  • Als u schichtig over het proberen om Internet Explorer te verwijderen voordat u een andere browser, omdat je denkt dat je kan van belang zijn internetinstellingen verliezen, installeer dan een nieuwe browser eerste en de invoer van de nodige informatie van Internet Explorer wanneer de nieuwe applicatie voor het eerst uitgevoerd.