Hoe kan ik de achtergrond op een forum Avatar onzichtbaar te maken

Hoe kan ik de achtergrond op een forum Avatar onzichtbaar te maken


Het maken van een avatar met een transparante achtergrond is niet een bijzonder moeilijke taak, en het kan de afbeelding of logo dat u ervoor kiezen om te laten zien opvallen veel meer dan anderen. Maar om een ​​beeld met transparanten vindt u een beeldkwaliteit editor zoals Adobe Photoshop, GIMP of Corel PaintShop Photo Pro nodig hebben. Beelden selecteren met een kleur achtergronden maken het transparant proces gemakkelijker, maar is geen vereiste voor het effect.

instructies

1 Open je foto-editor en laad de afbeelding die u wilt gebruiken als uw avatar.

2 Gebruik de toverstaf of de magnetische selectie gereedschap om een ​​grens te trekken rond het onderwerp (of het nu een persoon, het logo of een ander object is niet van belang). Als de achtergrond is een kleur, simpelweg te klikken op het met de toverstaf zal selecteren. Als de achtergrond is complexer, moet u de magnetische selectie tool gebruiken om een ​​selectie te tekenen rond de omtrek van het onderwerp.

3 Voltooiing van het selectieproces door het selecteren van de lasso. Houd "Shift" tijdens het slepen om onderdelen van de selectie die u in stap 2. Houd de "Alt" kan hebben gemist tijdens het slepen om alle delen van de achtergrond die u per ongeluk kunnen zijn geselecteerd aftrekken toe te voegen.

4 Kies "Select> Modify> Feather" en voer een waarde van 1 of 2 pixels. Dit zal het onnatuurlijk harde randen van de selecties verzachten. Als u de toverstaf wordt gebruikt om de achtergrond selecteert, wordt de selectie afgewerkt. Als u de magnetische selectie instrument dat wordt gebruikt, klikt u op "Selecteren> Selectie omkeren" in het menu, om te verzekeren dat de achtergrond is geselecteerd en niet het onderwerp.

5 Gebruik het gummetje met 100% dekking en een grote kwast formaat om alles binnen de selectie te wissen. Wanneer u klaar bent, schakelt het beeld.

6 Klik op het gereedschap Uitsnijden in de werkbalk. In de opties voor het gereedschap, zorg ervoor dat de breedte en hoogte dropdown menu's worden ingesteld op "pixels." Voer een waarde van 200 in elk. Klik en sleep over uw afbeelding en zorg ervoor dat alles wat je wilt opnemen als uw avatar bevindt zich in het bijsnijden doos. Druk op "Enter" om het gewas te accepteren.

7 Klik op 'Bestand> Opslaan als "om het beeld op te slaan als een" PNG "bestand of een" GIF "bestand. Verzeker de box "Transparantie" is aangevinkt.

Hints

  • Sommige forums kunnen accepteren alleen "GIF" bestanden, terwijl anderen alleen maar kunnen accepteren "PNG." Neem contact op met een forum moderator te verzekeren u op te slaan als het juiste bestandstype.