Hoe maak je een Facebook-Link voor Blogger Maak

Het maken van een Facebook-link voor uw Blogger-site kunt u uw Facebook-pagina te bevorderen, zodat uw blog lezers weten dat het er is. Deze koppeling wordt weergegeven in het gebied van uw blog die u kiest, en het verschijnt op elke pagina, zodat uw kijkers het niet niet kan missen. Wanneer het heeft geklikt, de link brengt de bezoeker naar de Facebook-pagina die u opgeeft. Blogger geeft u de tools die nodig zijn voor het maken en publiceren van links naar uw blog.

instructies

1 Meld u aan bij uw Facebook-account en ga naar een pagina, zoals uw profiel, dat u wilt koppelen aan op Blogger. Kopieer de URL-adres dat wordt weergegeven in de adresbalk van uw browser.

2 Meld u aan bij uw Blogger-account en klik op het tabblad "Lay-out 'in de menubalk. Klik op de "Add a gadget" link in een gebied op de sjabloon, zoals de sidebar, waar u de link naar weer te geven. Deze actie brengt de "Add a gadget" dialoogvenster.

3 Klik op de link "Basics" aan de linkerkant, klik op het plusteken (+) naast de "Link List 'link die weergeeft.

4 Voer de gewenste naam voor uw Facebook-link in de "New Site Name" tekstveld en plak je de Facebook-adres in het veld "Nieuwe Site URL". Klik op de "Add Link" om door te gaan.

5 Klik op de knop "Opslaan", klik vervolgens op de link "Weblog" naar de Facebook-link op je blog te zien.