Hoe maak je een headset uit een oude Mic & Speaker

Hoe maak je een headset uit een oude Mic & Speaker


Computer speakers en microfoons zijn in wezen dezelfde componenten gebruikt in een headset microfoon / luidspreker-combinatie. Herwinnen oude onderdelen uit een verouderde computer kan resulteren in een nieuw gebruik.

instructies

Bedrading van de microfoon en luidspreker

1 Zoek de luidsprekeraansluiting leads. Dit zijn de twee punten voor het bevestigen van kabels aan de luidspreker.

2 Soldeer een lengte van koperdraad om elke luidspreker leiden.

3 Zoek de microfoon lood.

4 Soldeer een lengte van koperdraad om de microfoon te leiden.

Vormgeven aan de Headset

5 Untwist een kleerhanger in een lengte van zware draad (of krijgen een stuk gauge draad zwaar).

6 Vorm de zware draad over je hoofd, zodat het past van oor tot oor. Neem de draad van het ene oor naar het andere, loop en terug te sturen naar de andere kant van je hoofd. Zorg ervoor dat deze headset draad strak en zal niet uitglijden.

7 Fashion een lengte van zware draad die zich uitstrekt van de ene kant van de headset aan op de voorkant van je mond naar een microfoonarm te vormen. De boom moet ongeveer een of twee inches van de lippen. Soldeer deze lengte van de draad aan de draad die u aangebracht om te gaan boven je hoofd.

Bevestigen van de microfoon

8 Soldeer de microfoon naar het einde van de giek draad.

9 Wikkel de draad van de microfoon om de arm neer in de soldeer kruising van de giek en headset.

10 Soldeer ene uiteinde van de mono kabel aan de draad. Het andere uiteinde van de kabel heeft de mono-aansluiting voor het aansluiten in de "in" plug op de geluidsbron.

11 Wikkel de microfoon in de voorruit schuim. Dit vermindert vermindert ongewenste ademhaling geluiden te gaan in de microfoon tijdens het spreken.

Bevestig de luidspreker

12 Soldeer de luidspreker aan op de kruising van de giek en headset. Zorg ervoor dat u smelten of beschadiging van de microfoon.

13 Soldeer de tweede mono-kabel aan op de luidsprekerkabel met de mono-aansluiting aan het uiteinde van de kabel. Deze is aangesloten op de "out" aansluiting op de geluidsbron.

14 Wikkel de luidspreker in oortelefoon spons. Dit kan worden gekocht in de maten voor verschillende diameters en diktes te passen. Controleer de spons is dik genoeg om de spreker te tillen uit het oor en ook voldoende steun.

15 Test de microfoon / luidspreker montage. Als het geluid van de geluidsbron van de microfoon of de luidspreker van de geluidsbron niet wordt bereikt, controleer alle soldeerverbindingen en draden.