Hoe te isoleren met noppenfolie

Hoe te isoleren met noppenfolie


Met behulp van noppenfolie is een snelle en effectieve manier om uw ramen te isoleren tijdens de koude wintermaanden en kan resulteren in een lagere elektriciteitsrekening. U kunt gemakkelijk te snijden de noppenfolie om elk venster te passen in uw huis en het is eenvoudig op te zetten en neer te halen. Clear wrap met grote of middelgrote bubbels is makkelijker te zien uit, hoewel de wrap met kleinere bellen nog steeds om licht door te laten. Als een eco-vriendelijke touch recyclen noppenfolie die werd gebruikt als verpakkingsmateriaal in plaats van te kopen nieuwe.

instructies

1 Bepaal de breedte en lengte van het venster met een meetlint.

2 Leg een stuk van duidelijke bubble wrap op een vlakke ondergrond, zoals een tafel. Snijd de noppenfolie om het venster afmetingen met behulp van een X-acto mes of een scherpe schaar te passen.

3 Mist het raam glas met water met behulp van een spuitfles.

4 Druk op de cut-to-fit stuk noppenfolie op de natte venster. Zorg ervoor dat de wrap bubble kant naar het glas.

5 Pak een hoek van de noppenfolie en trek het af om deze uit het glas te verwijderen. Gebruik een pen of een marker om een ‚Äč‚Äčkleine stempel te drukken op de wrap om je te helpen herinneren welk venster aan te passen. U kunt de noppenfolie isolatie voor meerdere jaren hergebruiken.