Hoe het streamen van Radio Capture op het internet met Winamp

Hoe het streamen van Radio Capture op het internet met Winamp


Winamp, die een eigen radiostation service genaamd SHOUTCast loopt, biedt geen ingebouwde radio-opnamemogelijkheid, omdat stations over het algemeen niet willen luisteraars hen opnemen. Geen plug-ins voor het opnemen van bestaan ​​op de website van Winamp's, hetzij. Om radio op te nemen vanuit Winamp, moet je een derde partij recorder of downloader. Veel bestaan, maar sommige niet goed werken of eisen aankoop. StationRipper, HiDownload en Freecorder vertegenwoordigen drie Winamp radio-opname oplossingen.

instructies

StationRipper

1 Download StationRipper en dubbelklik op het bestand om te beginnen met de installatie. Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien. Open het StationRipper programma. Kies een radiozender type uit de linker menu.

2 Klik op de "Record" knop naast elk station om de opname te starten, of klik op "Play" knop als er geen Record knop aanwezig is. Dubbelklik op het station dat in de wachtrij rippen verschijnt tijdens de opname te luisteren. Druk op de "Stop" knop om de opname te stoppen.

3 Open up "Music" map van uw gebruikersaccount en vind de map StationRipper. Navigeer naar de "Work" map om de opgenomen nummers te vinden.

HiDownload

4 Download en installeer HiDownload. In Winamp, begint het streamen van een radiostation. Radiozenders kunnen worden gevonden door te klikken op "SHOUTCast" onder de bibliotheek menu Media. Open het programma en klik op "File" en selecteer "toevoegen."

5 Controleer of de URL van de zender verschijnt in het bovenste tekstveld van het venster Add. Zo niet, re-laad het station en probeer het opnieuw. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster om deze toe te voegen aan de download manager.

6 Klik op de rode icoon "X" om de opname te stoppen. Selecteer "Klaar" uit het linker menu en klik met de rechtermuisknop op het opgenomen bestand. Selecteer "Bijbehorende map openen" om de gedownloade tracks te bekijken.

Freecorder

7 Download en installeer de Freecoder applicatie. Dit programma installeert zich als een werkbalk in uw browser. Tijdens de installatie kunt u ervoor kiezen om te installeren in Internet Explorer, Firefox of beide. Sla alle werk dat je doet in alle openstaande browser je de toolbar installeren om, zoals u moet uw browser vensters te sluiten.

8 Begin het spelen van een radiostation in Winamp. Open een browser u Freecoder te installeren en klik op de knop "Record". De opnameknop is herkenbaar aan de rode stip en een muzieknoot. Een klein venster verschijnt, toont u hoeveel megabytes tot nu toe hebben opgenomen. Als je klaar bent, de muisaanwijzer op de animatie in dit venster en klik op de "Stop met Opname" knop die verschijnt.

9 Open je map Documenten en open vervolgens de "Freecorder" map. Tracks opgenomen van gestreamde radio worden niet genoemd, maar ze splitsen. Voeg deze tracks aan Winamp of een andere mediaspeler om ze te spelen.

Hints

  • Herverdeling van opgenomen tracks kan het auteursrecht schenden.