Hoe automatisch Link Blogger & TumblrHet is meestal makkelijker als je blog posts automatisch worden gedeeld met al je sociale media platforms in plaats van om handmatig opnieuw na alles. U kunt de e-mail verzenden kenmerk van Blogger en de e-mail functie voor het versturen van Tumblr te gebruiken in combinatie zodat alles geplaatst op uw Blogger-blog automatisch is geplaatst op uw Tumblr blog. Tumblr zal berichten van tekst, foto's, MP3's of video's te accepteren door middel van een uniek e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Tumblr-account.

instructies

1 Log in op uw Tumblr-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Op het tandwiel bovenaan het scherm.

2 Klik op uw naam uit de lijst aan de linkerkant. Scroll naar beneden naar 'Bericht per e-mail. "

3 Noteer het e-mailadres - het is een beeld dat niet kan worden gekopieerd - of klik op "Verstuur deze Address to Me" en kopieer het e-mailadres van de e-mail Tumblr stuurt aan u.

4 Log in op uw Blogger.com account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

5 Klik op de pijl "Meer opties" aan de rechterkant van de blog titel die u wilt gekoppeld aan uw Tumblr-account. Kies 'Instellingen'.

6 Selecteer "Mobile en e-mail" uit de lijst aan de rechterkant.

7 Vul uw Tumblr e-mailadres in het vak naast 'E-mail berichten naar. " Klik op "Save Settings" aan de bovenkant van het scherm. Elk nieuw bericht op uw Blogger-blog zal worden gemaild en geplaatst op uw Tumblr blog.

Hints

  • U kunt meerdere blogs die post naar uw Tumblr-feed door het invoeren van hetzelfde e-mailadres voor de instellingen van elke blog hebben.
  • Test de conversie van uw Blogger-blog te Tumblr een paar keer om te zorgen voor de opmaak eruit ziet zoals u dat wilt.