Hoe maak je een Wget Compilation voor Windows

Wget is een gratis programma dat wordt gebruikt voor het downloaden van content van het internet. In feite is de naam afgeleid uit de uitdrukking "World Wide Web" het woord "raken" aan het uiteinde. Het werd oorspronkelijk ontworpen voor UNIX en UNIX-gebaseerde platforms. Echter, sinds haar oprichting in het midden van de jaren 1990, het is aangepast aan andere besturingssystemen, zoals Windows. Gebruik deze instructies om een ​​Wget compilatie te voltooien voor Windows.

instructies

1 Download de volgende programma's: Microsoft Platform SDK, Visual C ++ Express en Open SSL. Alle programma's zijn gratis en beschikbaar op het Christopher Lewis website (zie bronnen hieronder). Deze extra's worden gebruikt voor Wget (oorspronkelijk ontworpen voor UNIX) aan te passen aan het Windows-besturingssysteem.

2 Installeer elk van de gedownloade programma's hierboven vermeld, als je nodig hebt om ze te gebruiken voor een succesvolle installatie. Test het programma om ervoor te zorgen dat ze werken voordat u doorgaat.

3 Download de broncode voor de Wget programma. Het is freeware, en is te vinden op de homepage van de ontwerper, GNU.

4 Open Visual Studio 2005. Je moet de opdrachtprompt functie openen door te kijken onder Visual Studio Tools.

5 Pak de Wget broncode. Zodra de broncode wordt gewonnen, stuur het naar c: \ wget.

6 Zoek de Wget broncode directory door het invoeren van "cd c: \ wget" in Visual Studio. Vanaf hier compilatie komt meestal alsof het zou doen in een UNIX-gebaseerd systeem.

7 Om Wget configureren, voert u "configure.BAT --MSVC" in de opdrachtprompt.

8 Enter "nmake" in de opdrachtprompt. lokaliseren dan het gecompileerde Wget bestand in c: \ wget \ src. Het moet worden met de titel Wget.exe.

Hints

  • Wget zal blijven proberen en probeer het opnieuw downloads als uw verbinding traag is of gebroken.
  • Wget kan blijven inhoud, ook als je niet de interactie met het op dezelfde manier als een traditionele browser te downloaden.
  • Als u problemen ondervindt bij het samenstellen van Wget, type "help" om het Help-bestand te openen.
  • Om Wget verwijderen en te elimineren een van de begeleidende bestanden, het type "make uninstall" in de command prompt venster.