Hoe Set Up Web Conferencing

Web conferencing is een krachtig instrument dat kan helpen in de communicatie met zakelijke partners vanuit het comfort van uw eigen huis. Veel bedrijven nu in dienst web conferencing als een manier om verbinding te maken met hun onafhankelijke aannemers of andere werknemers werk-van-huis. Web conferencing kan worden ingesteld met behulp van een eenvoudige, gratis te gebruiken programma. Skype is een programma dat in toenemende mate groeit in populariteit en is ideaal voor gebruik als een web conferencing tool. Het ondersteunt een webcam en microfoon voor real-time video-conferencing.

instructies

Hoe Set Up Web Conferencing

1 Navigeer naar de website www.skype.com en download de Skype-applicatie voor uw besturingssysteem. Skype is een gratis te gebruiken programma dat u zal toestaan ​​om verbinding te maken en conferentie met vrienden en medewerkers. Na het downloaden van het programma, voer het installatieprogramma en volg de instructies van de wizard om het programma volledig te installeren installeren.

2 Lanceren Skype en het opzetten van uw gebruikersprofiel. contactpersonen aan uw lijst met contactpersonen toevoegen door te selecteren "Contacten"> "Nieuw Contact," en het invoeren in hun informatie. U ziet uw toegevoegde contacten op het scherm verschijnen Skype onder het tabblad "Contacten". Als het contact is online, zal het vinkje verschijnen groen. Als ze offline, zal het vinkje verschijnen wit. Sommige mensen kunnen worden uitgevoerd Skype, maar zijn momenteel niet beschikbaar. In dat geval zal hun vinkje verschijnen geel.

3 Dubbelklik op de naam van het contact dat u wilt to.This spreken zal een extra scherm te lanceren. Vanuit dit scherm kunt u de groene telefoon toets in de linker bovenhoek om het contact te bellen. Deze knop zal een voice chat deelnemen, dus zorg ervoor dat uw microfoon is goed geïnstalleerd. Als u een webcam bezig, de lancering van de chat zal ook je webcam aanzet zodat uw contactpersoon die u kunt zien terwijl je aan het chatten bent.

4 Voeg nog een persoon om uw chatten door "Conversation '>' Mensen toevoegen." Selecteer de contacten die u wilt uw gesprek toevoegen door hun naam (s) te selecteren in het pop-up scherm dat verschijnt. Elk contact dat u selecteert u een uitnodiging voor de huidige conversatie mee te krijgen.

5 Chat met je collega's. Om een ​​gesprek te beëindigen, klikt u op de rode telefoon knop die op het scherm verschijnt. Dit zal de chatsessie wilt beëindigen en u te verwijderen uit de conferentie.

Hints

  • Met behulp van Skype kunt u ook uw scherm te delen, bestanden verzenden, en uw vorige chatgeschiedenis.
  • Als u niet beschikt over een microfoon of webcam hebt, kun je ook gebruik maken van Skype als een instant messaging client.