Hoe maak je een PDF Table Vulbare Make

Een PDF of portable document is een bestand dat een keer gemaakt en opgeslagen door de oorspronkelijke gebruiker kan niet worden gewijzigd of bewerkt. Dit betekent dat het kan worden bekeken door iedereen met software op elk systeem zonder het moeten layout en opmaak wijzigingen. Er is ook een manier om een ​​PDF die delen kunnen hebben gekozen, zoals een tafel, gemaakt in bewerkbare en invulbare velden te maken. Dit is handig bij het maken van formulieren of quizzen die online worden bekeken, zodat de gebruiker het materiaal niet uit hoeft te printen en scannen ze terug in.

instructies

1 Maak een leeg document in uw PDF-authoring-software. Vul het document met de tekst of afbeeldingen die u wilt opnemen.

2 Maak de tafel om ongeacht hun grootte en dimensie dat je het nodig hebt. Zorg ervoor dat u het etiket welke cellen u wilt invulbare maken zodat de juiste codecs worden bewerkt.

3 Sla het bestand op als een niet-gecodeerde PDF zonder het document te sluiten.

4 Zoek het menu met de insert opties, waaronder het tekstvak optie. Enkele van de andere opties die je zult zien kunnen verschillende knoppen, dozen en formulieren.

5 Selecteer het tekstvak tool van dit menu en klik op één van de hoeken van het veld dat u wilt invulbaar te maken. Sleep de cursor over het hele veld en laat naar dat gebied te selecteren.

6 Vul de informatie voor de invulbare veld door het toevoegen van de gegevens in het dialoogvenster dat verschijnt op wanneer je laat gaan van de muis.

7 Herhaal deze stappen voor elk veld dat u wilt invulbaar te maken.

Hints

  • Experimenteer met verschillende soorten van toegankelijke gebieden om uw PDF een gedegen, professionele uitstraling te geven.
  • Niet de tekstvelden te klein te maken of het zal moeilijk om informatie in te voeren zijn.