Hoe om bestanden te converteren van AVI naar MPG in Nero

Nero software, bestaande uit verschillende programma's, is een krachtige audio / video-speler en transcoder die niet alleen kan rippen en branden van dvd's van de populaire film formaten, maar kunt u ook converteren van het ene formaat naar het andere (met inbegrip van AVI naar MPG). Misschien wilt u uw AVI converteren naar MPG of MP4 (MPEG-4s) voor het spelen op een MP4-speler, of om te uploaden naar het internet. Houd er rekening mee dat, aangezien AVI's zijn over het algemeen veel meer gecomprimeerde bestanden dan MPGs of MP4s, zal uw dossier uitvoer groter in omvang zijn.

instructies

1 Koop de nieuwste versie van Nero van haar moedermaatschappij website en installeer alle componenten, met inbegrip van Nero Vision. Akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden, start Nero Vision en open je AVI in het hoofdvenster.

2 Klik op het icoon "Export" en selecteer "Video exporteren naar bestand", gelegen in de rechterbovenhoek van het nieuwe scherm. Een drop-down menu van de export formaten zal verschijnen.

3 Kies "MPG" of "MP4" uit de output formaat opties. U kunt ook kiezen voor "Nero Digital", die automatisch uw film zal coderen als een MP4.

4 Selecteer "Standaard" van de "Profiel" drop-down menu.

5 Klik op de knop "Bladeren" onder uw opties "Output File" te kiezen van uw bestand op te slaan bestemming (waar Nero het bestand op uw computer op te slaan). Selecteer een map en de naam van het bestand.

6 Klik op de knop "Exporteren" om de conversie te beginnen. U kunt de voortgang te volgen met behulp van de tijdlijn aan de onderkant van het scherm. Staat u enkele minuten tot enkele uren voor conversies te voltooien.