Hoe te Payroll gegevens uploaden in QuickBooks

Hoe te Payroll gegevens uploaden in QuickBooks


Payroll gegevens worden geüpload naar de Intuit bedrijf door de QuickBooks software en de payroll-abonnement, dat is een betaalde dienst van Intuit dat fiscale tabellen bijwerkt, geeft u toegang tot belastingformulieren en stelt u in staat om hen te dienen. Om de gegevens geüpload naar Intuit te krijgen, moet de loonlijst informatie volledig en correct worden ingevuld, met inbegrip van het creëren van een payroll-item voor elk uur of werknemers in loondienst met de uur- of op jaarbasis. Het omvat het creëren van een payroll schema, betaalt de frequentie en het invoeren van de vereiste fiscale informatie voor elke werknemer.

De Intuit payroll service zal geen gegevens die is geüpload naar tenzij al deze informatie wordt ingevoerd en opgeslagen te verwerken. Het uploaden vereist een hoge snelheid internet verbinding.

instructies

Het invoeren van de juiste gegevens

1 Open de Payroll Item lijst. Dit doet u door te klikken op de "Lijst" knop in de bovenste menubalk. Scroll naar beneden naar de "Payroll Item" lijst en klik erop. Wanneer de lijst wordt geopend, klikt u op de "Payroll Item" knop in de linker benedenhoek. Wanneer het menu wordt geopend, bladert u naar de "New" knop en klik erop. Dit zal het menu "Add New Payroll Item" te openen.

2 Selecteer de installatie methode. Er zijn twee opties in dit menu, de EZ-instelling en de aangepaste installatie. Tenzij je een payroll expert, Intuit raadt het gebruik van EZ Setup. Klik op 'Volgende'. Voor dit voorbeeld zal het toevoegen van een nieuwe "Compensatie" punt. Klik op de knop "Volgende".

3 Kies het type van de vergoeding die u werknemers betalen. Salaris, uurlonen, bonussen, provisies, tips of stukwerk zijn de opties. In dit voorbeeld is "Hourly" gebruikt. Wijs uw gebruik van overwerk of dubbele tarieven en klik op 'Volgende'. Wanneer dit gebeurt, klikt u op de knop "Voltooien".

4 Voer pay informatie van elke werknemer in haar tab "Payroll Info". Open de werknemer door te klikken op het pictogram in de pictogrammenbalk. Klik op de naam van de werknemer voor wie u wilt de payroll gegevens in te voeren. Wanneer het scherm werknemer wordt geopend, klikt u op de "Edit Werknemer" knop. Klik op het vakje "Change Tabs" en kies het tabblad "Payroll en vergoeding Info" in het bovenste-middelste vak.

5 Kies het Payroll item dat u eerder gecreëerd, het "per uur" Item. Voer de uur- of jaarloon tarief in de tweede kolom. Het werkte wordt vermenigvuldigd met het loon uur om de totale controle bedrag.

6 Maak een "Payroll schema." U moet het nieuwe schema, "Wekelijks" bijvoorbeeld te noemen. Dan moet je de pay frequentie voor deze payroll schema te kiezen. Dit laat de loonlijst functie van QuickBooks weten welke betalen schema te volgen bij het maken van een payroll periode. Dan zul je de betaalperiode einddatum en de datum af te drukken op het salaris in te voeren.

7 Klik op het tabblad 'Belastingen' in de rechter midden van het venster. Het venster belastingen zal pop-up, waarbij onder het tabblad "federale" zal u het indienen status, vergoedingen en extra inhouding voor de werknemer aan te wijzen. Onder het tabblad "Staat" vindt u de status van de werknemer werkzaam is in, zodat de staat de werkloosheid kunnen automatisch worden gedownload naar de QuickBooks payroll gegevens in te voeren.

8 Maak de loonstrookjes. Klik op de Payroll Center. Klik op de "Start Geplande Payroll." Klik op de "Check All" knop en vervolgens op de "Open Paycheck Detail" knop. Met behulp van de tijd kaart van elke werknemer, voert u het aantal uren dat hij werkte in die loonperiode. Klik op de "Create Looncheques" knop. De bevestiging en volgende stappen venster wordt geopend; klik op 'verzenden Payroll naar Intuit. "

Voer het wachtwoord en de PIN-code is toegewezen aan u wanneer u de loonlijst abonnement aangeschaft. Alle payroll gegevens worden geüpload naar de QuickBooks Intuit Server en u een bevestiging e-mail die de loonlijst sessie is geslaagd te ontvangen.