Hoe om te leren Basic Microsoft Excel

Excel is een spreadsheet-applicatie die is ontwikkeld door Microsoft. Als je nieuw bent bij Microsoft Excel, kunt u de basisprincipes van de applicatie te leren in een aantal manieren. Kies gewoon het leren techniek die het beste werkt voor u, zoals hands-on tutorials, video's, boeken of een combinatie van elk. Hoewel je hoeft niet naar Microsoft Excel te installeren op uw computer om het programma te leren, is het meestal makkelijker om te leren als je de praktijk mee.

instructies

1 Leer Excel online via de website van Microsoft Office, dat Excel tutorials voor alle niveaus omvat. Klik op het tabblad "support" aan de bovenkant van de pagina en kies "Excel" uit het drop-down lijst. Selecteer de Excel-versie die u wilt leren vanaf de rechterkant en klik op "Aan de slag." Kies een onderwerp - zoals "Basic taken in Excel 2010 '- die u interesseert. (Zie referenties)

2 Leer hoe u eenvoudige taken uit te voeren in Excel door middel van video tutorials op Microsoft Office. Klik op de video die u interesseert, zoals "Video: Aan de slag met Excel 2010," "Video: Maak een werkmap" of "Video: Druk een werkblad".

3 Leren van de basis Excel door middel van boeken en cd's. U kunt de low-cost boeken kopen bij Amazon.com, Ebay, Craigslist, discounts, werf verkoop of lenen van uw lokale bibliotheek. Probeer te boeken als "Microsoft Excel 2007 Step by Step," die ook een begeleidende cd, 'Excel 2010 in eenvoudige stappen "," MS Excel 2007 Training' of 'Mastering Excel Made Easy Training v. 2010 tot en met 97. "

4 Neem een ‚Äč‚Äčklasse op uw lokale gemeenschap college om de basis van Microsoft Excel, leer zoals het leren over cellen, spreadsheets, met behulp van formules en het invoegen van rijen / kolommen.