Hoe maak je een PC Dialer microfoon Problemen

Hoe maak je een PC Dialer microfoon Problemen


Een PC dialer microfoon is een van de vele USB-input devices gebruikt bij het maken van oproepen op een personal computer via VoIP-technologie (zoals Skype of Vonage). Individuen spreek in de microfoon, of het nu een headset of een bureau op basis van het apparaat en de computer vertaalt de stem in elektronische signalen. Zelfs de beste PC microfoon af en toe storingen. Leer hoe het opsporen en oplossen van deze problemen, om uw roeping vermogen en de geluidskwaliteit te herstellen.

instructies

1 Controleer of de pc-dialer software herkent de microfoon. Start de software en controleer de audiobron, meestal benadrukt in een drop-down menu op het startscherm van de software of de gevonden binnen de "Voorkeuren" of opties "Instellingen". Als u niet zeker weet waar de audiobron instellen, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor de specifieke software.

2 Controleer of de microfoon is aangesloten op de audio-ingang van de computer. De meeste laptop en desktop computers hebben input en output jacks, en het kan gemakkelijk om de twee te verwarren zijn. Meestal computers wijzen de ingang met een microfoon of driehoek icoon, terwijl de uitgang wordt meestal gelabeld met een koptelefoon icoon.

3 Zorg ervoor dat de PC microfoon wordt gevoed. Als de microfoon maakt gebruik van een bedrade stroombron, zorg ervoor dat het apparaat AC-adapter is aangesloten op een betrouwbaar stopcontact. Als alternatief, veel computer microfoons gebruiken wegwerp AA of AAA alkaline batterijen. Als de batterij bijna leeg is, bel kwaliteit afneemt.

4 Maak de PC microfoon. Stof en ander vuil kan raken in de punt van de microfoon wanneer audio wordt vastgelegd. Gebruik een zachte, vochtige doek of wattenstaafje om het einde van de microfoon af te vegen.

5 Zorg ervoor dat u het positioneren van de microfoon op de juiste wijze. Desktop microfoon moet worden geplaatst 6 tot 8 inch van uw mond voor de beste helderheid. Zorg ervoor dat de microfoon stevig gepositioneerd op het bureau en niet wiebelen. Als u gebruik maakt van een headset microfoon, controleer dan of de microfoon zo dicht mogelijk bij uw mond mogelijk.

Hints

  • PC microfoons die batterijen te gebruiken kunnen snel hun lading afbreken. Vervang de batterijen vaak om de kwaliteit en sterkte oproep behouden.