Hoe maak je een Gmail-adresboek importeren in Outlook 2007

Google e-mail - ook bekend als Gmail - is een online e-mail communicatie manager. U kunt uw e-mails, contactpersonen, taken en agenda online te beheren. De online beschikbaarheid kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun gegevens vanaf elke locatie met toegang tot het Web. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om hun Gmail-adresboek exporteren naar Outlook 2007. Wanneer het adresboek in Outlook wordt ingevoerd, zal de gebruiker een kopie van de online-adres in Outlook, ongeacht de internetverbinding.

instructies

1 Toegang tot uw Google-e-mailaccount. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de links link "Contacten". Klik op het centrum "Meer acties" drop-down lijst. Selecteer "Export."

2 Selecteer "Alle contactpersonen" van de sectie export. Klik op "Outlook CSV 'knop radio wijzerplaat. Klik op 'Export'. De geƫxporteerde adresboek opent in Excel 2007. Klik op de "Office" knop en selecteer "Opslaan als." Selecteer een locatie op uw computer om deze informatie op te slaan. Klik op 'Opslaan'.

3 Open Outlook 2007 en klik op "File" en "import en export." Selecteer "Importeren uit een ander programma of bestand." Klik op 'Volgende'. Selecteer "komma's gescheiden waarden." Klik op 'Volgende'.

4 Klik op de knop 'Bladeren' en zoek het Gmail-adresboek die u eerder hebt opgeslagen. Dubbelklik op het bestand en klik op 'Volgende'. Selecteer een bestemming voor de geĆÆmporteerde adresgegevens. Klik op 'Volgende'. Klik op "Finish" om de invoer te voltooien.