How to Change Account Informatie over AOL

AOL Instant Messenger is een van de meest populaire instant messaging clients ter wereld, en veel mensen blijven verbonden met het zelfs buiten het huis, dankzij zijn vermogen om te worden gebruikt vanaf een mobiele telefoon. Bovendien, AOL biedt toegang tot de modem gebruikers dial-up voor een nominale vergoeding. Verander uw account informatie over AOL om over te schakelen naar een ander dial-up plan of uw AOL Instant Messenger gebruikers profiel bijwerken.

instructies

1 Lancering AOL Instant Messenger (AIM) en log in. Klik op "Menu" aan de bovenkant van het venster en klik op 'AIM "en" mijn Account Info bewerken. " Uw webbrowser wordt geopend en u wordt gevraagd om een ​​geheime vraag om uw identiteit te bevestigen beantwoorden.

2 Klik op de "Update" link onder "Informatie Contact" om de naam die wordt weergegeven aan uw vrienden, locatie, e-mailadres, en geslacht te veranderen. Klik op 'Opslaan' als u klaar bent.

3 Klik op "Change accountbeveiligingsvraag" of "Wachtwoord wijzigen" als u wilt het wachtwoord wijzigen wanneer u zich aanmeldt bij AIM of de beveiligingsvraag gevraagd wanneer u uw accountgegevens te wijzigen.

4 Klik op "Change My Plan" als AOL is uw Internet Service Provider. AOL heeft drie lagen van dial-up internet toegang op verschillende prijsklassen punten en steunniveaus.