Halloween Games voor kinderen om te spelen Online

Halloween brengt spoken, kobolden, en dingen die hobbel te gaan in de nacht. Mensen voortdurend proberen te schrikken de volgende persoon. Van spookhuizen om decoraties, de vakantie Halloween is een festival van griezelige pret. Het internet is geen uitzondering met enge e-mails en video's in overvloed. Er zijn ook enkele leuke Halloween spelletjes voor kinderen om online te spelen. Verzin wat popcorn ballen. Pak een kopje cider en geniet van een avond met het hele gezin online.

Halloween Hangman

Dit leuke spel op dedge.com beschikt over een pratende skelet die het haat als je verliest. Zijn hatelijke opmerkingen en tongue in cheek humor zijn zeker om glimlachen aan allen die spelen te brengen. De site biedt ook andere vakantie spelletjes te spelen, evenals de Halloween spel voor kinderen. Het is leuk, schoon en perfect voor alle ages.The spel is vrij om over en weer te spelen.

Games voor de kleintjes

De mensen van Ben & Jerry's heeft in de vakantie geest met een paar Halloween spelletjes voor kinderen om online te spelen. De site biedt informatie over Halloween, recepten, en drie leuke games voor de jongere kinderen.

BillyBear4Kids.com houdt de kleine truc of treaters in gedachten door het aanbieden van eenvoudige pompoengravure, een achtervolgd labyrint, en andere spellen perfect voor beginners geesten en spoken. Beide sites bieden kleurplaten, knutselideeƫn en meer.

Pumpkin Carving Online

Verschillende sites bieden virtuele pompoengravure voor de kinderen om te genieten zonder enige rotzooi. Een voorbeeld van zo'n site, theoworlds, kunt u de pompoen snijden en vervolgens verzenden als een e-card aan je vrienden en familie. Spookathon neemt pompoen gravure naar een ander niveau door het toevoegen van de mogelijkheid om de pompoen te schilderen. Ze laten je het klaar kalebas als een e-card ook en print het uit als u wenst.

Games voor oudere kinderen

Ghost Escape door freeworldgroup biedt een interactieve spookhuis mysterie. Je moet het huis te verkennen, aanwijzingen te vinden langs de weg, en het oplossen van het mysterie van het huis. Dit spel neemt tijd om te spelen vanwege al de onderzoeksrechter moest worden gedaan.

Garfield.com biedt een vergelijkbaar type spel voor jongere kinderen. favoriete kat van iedereen is op een speurtocht door een spookhuis gevuld met heerlijke lekkernijen. Praten met wezens langs de weg helpt Garfield verzamelen al het lekkers op de lijst.