Dreamweaver CS5 Tutorial

Adobe Dreamweaver is een web-ontwikkeling van software programma dat u de tools geeft om professionele websites te maken. De CS5-versie introduceert functies, waaronder Dynamisch verwante bestanden, die Content Management Systeem (CMS) pagina's voor frameworks zoals WordPress en Drupal, en Adobe BrowserLab, waardoor de compatibiliteit van uw document in verschillende browsers testen op te bouwen. Gebruik uw Dreamweaver CS5 programma om te beginnen met het opbouwen van uw eigen webpagina's.

instructies

1 Start uw Dreamweaver CS5 toepassing en klik op de optie "Nieuw" onder het menu "Bestand" om de aard van de webpagina die u wilt maken te selecteren. Klik bijvoorbeeld op de categorie "Lege pagina" in de "Nieuw document" dialoogvenster om een ​​kale document te brengen, of klik op een specifiek type van de pagina, zoals "JavaScript," om dit type bestand te maken. Blijven op een optie in de kolom "Lay-out", zoals "Fixed," naar een Cascading Style Sheets (CSS) stijl die uw pagina automatisch formaten toe te voegen. Selecteer vervolgens een soort van markup als "XHTML 1.0 Transitional" van het "DocType" drop-down lijst. Klik op de "Create" knop om uw nieuwe pagina te laden.

2 Klik op de "Code View ',' Code en Design View" of "Design View" tab op de "Document" toolbar, die aan de bovenkant van uw werkruimte venster, zodat het scherm dat je ziet als je je pagina te bouwen vast te stellen. Als u de hand-code van uw document, selecteert u de "Code View" optie om uitsluitend te werken met de opmaak die je werk, zoals HTML creëert. Klik anders op de "Design View" functie om een ​​What You See Is What You Get (WYSIWYG) bekijken, dat is een visuele weergave van uw document. Anders, klikt u op "Code en Design View" om zowel de code en de WYSIWYG-weergave te krijgen, met één scherm naast de andere.

3 Typ uw pagina-inhoud na de "<body>" tag in de "Code View" pagina of rechtstreeks op het document in de "Design View" interface. Optioneel, tekst te kopiëren uit een ander document, plaatst u de cursor waar u wilt dat de gegevens worden weergegeven en klik vervolgens op de "Edit" en vervolgens op "Plakken" of "Plakken speciaal" optie om deze toe te voegen aan uw pagina.

4 Klik op het menu "Window" en selecteer de "invoegen" optie om de "Insert" panel, waarmee u gemeenschappelijke pagina-elementen toevoegen, zoals hyperlinks weer te geven. Klik op een element, zoals "E-mail Link," in het venster paneel, en volg de instructies die worden weergegeven om deze functie toe te voegen. Verder, de positie van uw cursor waar u wilt een object te verschijnen, en klik vervolgens op een item als "Table" of "Images" toe te voegen.

5 Klik op de "Live View" knop in het "Document" toolbar te zien hoe uw webpagina ziet er in een browser. Klik op 'Opslaan als' optie om het bestand een naam en het behoud van uw werk.