Ik kan niets spelen op Hulu

Ik kan niets spelen op Hulu


Hulu is een online video streaming service die clips, films en tv-afleveringen kenmerkt. Hulu werkt samen met grote tv-netwerken om streaming media uit meerdere bronnen te compileren in de ene site naar on-demand tv-programma's met minimale commerciële onderbrekingen te bieden. Omdat Hulu is een internet-based video-streaming-dienst, zijn er verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op uw vermogen om video's op Hulu.

systeemvereisten

Terwijl Hulu niet vereist dat u downloaden of installeren van een speciale viewer, hoeft u de meest recente versie van Flash geïnstalleerd op uw computer in aanvulling op een actieve internetverbinding. Hulu beveelt het bekijken van de website met de meest recente updates voor Internet Explorer, Firefox, Safari of Google Chrome. Hulu ondersteunt Microsoft Windows XP SP2 en hoger, Mac OS X 10.4 en hoger en Linux-besturingssystemen.

Internetverbinding

Hulu beveelt aan dat u een breedband internetverbinding met een downstream bandbreedte van 1 Mbps of hoger voor de beste prestaties. Speedtest.net kunnen snel en efficiënt test uw download en upload snelheden. Meld u aan bij Speedtest.net en klik op de "Begin Test" groene knop om een ​​diagnostische op upload en download snelheid van uw computer uit te voeren. Neem contact op met uw Internet Service Provider of je download snelheden zijn minder dan 1 Mbps uw internetverbinding oplossen

bandbreedte

Video streaming is een bandbreedte-intensieve activiteit. Bandbreedte verwijst naar de hoeveelheid van het internet verkeer dat uw internetverbinding kan ondersteunen in een keer. Controleer of u andere bandbreedte-intensieve programma's met inbegrip van online gaming of video chat. Sluit alle bandbreedte-intensieve programma's die u niet actief gebruikt tijdens het streamen van video van Hulu. Als je een internetverbinding te delen, te controleren om te zien of andere gebruikers met toegang tot uw verbinding gebruik maakt van een bandbreedte verslindende programma's.

ouderlijk toezicht

Hulu beperkt de toegang tot films als "R" en tv-programma's als "TV-MA" - je moet ten minste 17 zijn en ingelogd op uw Hulu gehouden om ze te bekijken. Als u nog geen account hebt, klik op de "Registreren" knop aan de linker bovenhoek van het scherm en volg de aanwijzingen om een ​​nieuwe Hulu account aan te maken. U moet JavaScript en cookies ingeschakeld in uw browser om toegang te krijgen tot beperkte programmering op Hulu.

Hardware acceleratie

Hulu meldt dat het bekijken van video's op het volledige scherm kan de video te verschijnen als een zwart scherm, ondanks de advertenties te spelen zonder problemen. Hulu stelt voor het inschakelen van de functie voor hardwareversnelling van de videospeler. Voor het inschakelen van hardware-acceleratie, met de rechtermuisknop op het videobeeld boven in het midden van het scherm en selecteer de "Settings" optie in het menu. Klik op het tabblad op de linker onderkant van de nieuwe ramen en selecteer "Enable hardware-acceleratie" en klik op 'Sluiten'.