Hoe kan ik mappen tussen twee computers in een netwerk synchroniseren?

Windows 7 en Windows Vista beschikken over een hulpprogramma waarmee u het opzetten van een map file-sharing netwerk. Deze file-sharing folder laat je automatisch de bestanden in die map te werken --- dit is de term synchronisatie. Het hulpprogramma is Sync Center, een ingebouwde Windows-hulpprogramma die verwijzen mappen helpt om een ​​tweede computer. Sync Center maakt automatisch nieuwe spaart voor uw bestanden, die de oudere versies overschrijft. Indien nodig, kan Sync Center mappen en bestanden netwerk naar mobiele apparaten zoals mobiele telefoons of draadloze servers.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en typ "Sync Center" in het zoekvak en druk op de "Enter" op uw toetsenbord om het hulpprogramma te starten.

2 Klik op de link "opzetten van nieuwe partnerschappen" in het linkervenster. Klik op de "Sync" knop om handmatig synchroniseren van bestanden in een map, of klik op de optie 'Schedule' de automatische synchronisatie van uw bestanden en mappen per dag mogelijk te maken.

3 Klik op de "Create a New Sync Schedule" van het volgende venster dat opent en selecteer de mappen die u automatisch wilt synchroniseren. Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

4 Klik op de "op een gepland tijdstip" optie in het volgende venster, vervolgens op de knop "Meer opties".

5 Klik op de "Computer actief is geweest gedurende minstens 5 minuten" check box en de "OK" knop.

6 Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan, dan is de naam van het bestand Schedule en klik op de "Save Schedule" knop.

7 Selecteer de mappen voor synchronisatie van uw lokale computer en de mappen van de tweede computer.

8 Stel de regels van de Sync timing en kies of u wilt de huidige bestanden bij te werken.

9 Klik op de "Finish" knop en je nu hebt ingesteld twee gesynchroniseerde mappen in uw netwerk.

Hints

  • Om mappen en bestanden te synchroniseren via een netwerk, de Ultimate-versie van een van beide Windows 7 of Vista nodig.