Het instellen van een nieuw e-Identity

Het instellen van een nieuw e-Identity


E-mail is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte vormen van communicatie wereldwijd. E-mail wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven maar ook vanwege zijn snelheid en gemak. Het opzetten van een nieuwe e-mail identiteit is eenvoudig omdat er geen limiet op het aantal e-mailadressen je zo lang als je pick-adressen die nog niet in gebruik zijn kan hebben. Het opzetten van een nieuwe account eenvoudig in een paar minuten.

instructies

1 Bepaal welke e-mail service die u wilt gebruiken. Er zijn veel gratis opties, waaronder Gmail, Hotmail en Yahoo! Onderzoek wat elk van hen biedt alvorens te beslissen welke voor u geschikt is.

2 Bezoek de website voor de e-mail provider je hebt besloten om te gebruiken. Er zal een optie voor "Registreren", dat is meestal in de buurt van de bovenkant van de pagina. Klik erop met je muis.

3 Vul de informatie velden op het volgende scherm, met inbegrip van uw naam, verjaardag, de voorkeur gebruikersnaam en account wachtwoord. Als uw gebruikersnaam al wordt gebruikt in combinatie met deze dienst, wordt u gevraagd om een ​​nieuwe te kiezen wanneer je probeert om door te gaan naar het volgende scherm. Sommige systemen zullen een "check" knop op dat scherm dat u direct zal vertellen of uw gebruikersnaam beschikbaar te hebben.

4 Klik op een van beide "Next" of "Create Account" aan de onderkant van het scherm zodra alle velden zijn ingevuld. Als er geen problemen zijn met de verstrekte informatie, moet u de voorwaarden voor het account te lezen en klik op de mogelijkheid ze te aanvaarden. Je kunt niet het opzetten van uw account totdat u hebben ingestemd met de voorwaarden.

5 Toegang tot het menu "Opties" in de buurt van de bovenkant van het scherm zodra uw account is ingesteld en de instellingen aan te passen aan uw voorkeuren.