Hoe om apps te downloaden naar een Gewijzigde iPad

Hoe om apps te downloaden naar een Gewijzigde iPad


Als je je iPad recentelijk heeft gewijzigd, hetzij als een upgrade of als onderdeel van Apple's reparatie proces, kunt u toepassingen op met behulp van de inheemse App Store applicatie of via iTunes op een computer te laden. Om eerder gekochte content te downloaden, moet de iPad worden ondertekend in uw bestaande iTunes-account. Als de iPad is opgezet als een nieuw apparaat, het vereist nog steeds dat iTunes en het apparaat worden ingelogd op hetzelfde account.

instructies

App Store

1 Lancering van de iPad "Settings" toepassing door het pictogram te tikken op het startscherm. Open de "Store" pagina en geef uw iTunes-account gebruikersnaam en wachtwoord in de toepasselijke velden. Vervolgens tikt u op de "Aanmelden" knop.

2 Start de "App Store" toepassing van het startscherm van de iPad en blader naar toepassingen op categorie of door het intikken van een zoekterm in de "Zoeken" box in de rechterbovenhoek van het programmavenster.

3 Tik op de vermelding van een app om de notering te openen. Om de app te downloaden, tikt u op de "Buy" knop en tik het opnieuw wanneer de tekst verandert in "Install" om de download te bevestigen. Als u al deze applicatie hebt aangeschaft en u bent aangemeld bij uw iTunes-account, tikt u op de knop "OK" in het dialoogvenster om het opnieuw te downloaden gratis.

iTunes

4 Download en installeer de nieuwste versie van iTunes installeren op uw computer, na de installatie stappen op de Apple downloadpagina. Lanceren iTunes als het eenmaal is geïnstalleerd. Als iTunes al is geïnstalleerd, klikt u op het menu "Help" en vervolgens op "Controleren op updates." Wacht tot de nieuwste versies van de software te worden geïnstalleerd.

5 Klik op het menu "Store" aan de bovenkant van het iTunes-venster en klik vervolgens op 'Aanmelden'. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de iTunes-account momenteel gebruikt door de iPad en klik op de "Aanmelden" knop.

6 Sluit de iPad op de computer met behulp van de USB-kabel. ITunes zal de iPad automatisch te detecteren en toe te voegen aan het gedeelte 'Apparaten' in de kolom aan de linkerkant.

7 Selecteer de iPad in het gedeelte "Apparaten" en open het tabblad 'Apps'. Vink het vakje "Sync Apps" en klik vervolgens op de "Sync" knop in de rechter benedenhoek van het iTunes-venster. Uw bestaande applicaties, alsmede eventuele nieuwe gedownload via de iTunes-software op uw computer, zal worden overgedragen aan de iPad.

Hints

  • Voer altijd een volledige iTunes-synchronisatie en back-up voordat u een iPad of een ander iOS-apparaat. Dit zal ervoor zorgen dat je in staat zijn om het nieuwe apparaat te herstellen naar de staat waarin de ene wordt opgewaardeerd of vervangen.
  • Afhankelijk van de instellingen, kan iTunes automatisch synchroniseren van de iPad wanneer het wordt aangesloten op de computer.