Wat zijn Computer Keyboards gemaakt?

Toetsenborden zijn computer input devices die worden gebruikt om letters en cijfers tijdens het typen te produceren. Iedere toets op het toetsenbord een symbool of letter erop afgedrukt en deze symbolen en letters corresponderen met ingangssignalen voor welke programma wordt gebruikt.

Het toetsenbord

De standaard toetsenbord heeft 101 toetsen of "key-caps," in een QWERTY configuratie vastgelegd.

De materialen

Toetsenborden zijn gemaakt van water gesneden kunststof, dat is hoe het frame van het toetsenbord met sleuven voor elke toets wordt gemaakt.

De Key Matrix

Onder het toetsenbord bevindt zich een printplaat genoemd toetsenmatrix, bestaande uit vele kleine circuits. Wanneer een toets wordt ingedrukt, wordt een circuit op de belangrijkste matrix voltooid, het verzenden van een stroom / signaal naar de speciale tekens.

De tekens

Het karakter kaart is het geheugen in de microprocessor van het toetsenbord dat alle informatie die overeenkomt met welke toets wordt ingedrukt bevat. Dus als de sleutel "B" drukt, wordt de kaart karakter is wat bepaalt dat een "B" omhoog moeten tonen op het scherm.

bekabeling

Toetsenborden maken gebruik van een USB-kabel om het apparaat aan te sluiten op de computer, maar er zijn ook draadloze toetsenborden nu beschikbaar die gebruik maken van Bluetooth-technologie.