Wat is software die Ontvangt resultaten van een webservice?

Wat is software die Ontvangt resultaten van een webservice?


Web services is een gebied van ontwikkeling, gesponsord door het World Wide Web Consortium. Het stelt ongelijksoortige applicaties om data over netwerken uit te wisselen. Web services is niet een programma of een proces. Het is een codering waarmee en overdracht van gegevens.

Kenmerken

De hypertext transfer protocol (HTTP) draagt ​​gegevens uitgedrukt in de eXtensible Markup Language (XML). XML vertegenwoordigt de gegevens en het formaat van een reeks merkers geschreven in platte tekst, waarbij elke markering ingekapseld in vierkante haken ( '<' en '>'). HTTP is de belangrijkste drager van het webverkeer. Software geschreven om de gegevens in XML-formaat te accepteren kan ontvangen webservices transmissies.

toepassingen

Een van de belangrijkste protocollen geschreven voor webservices is de eenvoudige toegang tot object protocol (SOAP). Deze werd voor het eerst gemaakt door Microsoft. SOAP bouwt voort op het werk van Microsoft op de uitwisseling van gegevens methoden tussen applicaties. Sinds 2007, al haar Office-producten op te slaan bestanden in XML formaten. Deze applicaties kunnen eenvoudig gegevens van webservices.

protocollen

Web services protocollen voor specifieke sectoren in staat proprietary software om gegevens uit te wisselen in gespecialiseerde formaten. Software geschreven volgens deze richtlijnen nodig om webservices gegevens te ontvangen. Deze normen zijn onder andere webservices Business Process Execution Language (WSBPEL), die speciaal voor webservices in business process werd geschreven. Financiële informatie-uitwisseling markup language (FIXML) is ook geschikt voor webservices data. Dit is een standaard waarmee de uitwisseling van gegevens over de financiële markten.