Ustream Crashes Firefox

Ustream stelt u in staat om live te gaan op het internet om video-uitzending, zoals talkshows, sportevenementen en concerten. Echter, live streams crash in Firefox als de browser ontbreekt vitale onderdelen die nodig zijn voor uitzending. Deze interactieve uitzending platform verbindt u met de wereld zo lang als je een camera en een netwerkverbinding. Als u problemen ondervindt omroep, Ustream levert oplossingen voor crashes op te lossen en te optimaliseren live streams.

Flash Player

Adobe Flash Player is de standaard plug-in Ustream vertrouwt op om live video te streamen in Firefox. Als de plug-in is verouderd of beschadigd is, kan Ustream Firefox crasht wanneer u video-uitzending of kijken naar live streams. Bovendien, Ustream waarschuwt dat Flash Player niet goed werkt met een aantal harde schijf DV-camcorders. Als u niet zeker weet of Flash Player of niet correct werkt, gaat u naar de testpagina op de website van Adobe om de versie die u gebruikt te ontdekken en of je moet upgraden. Als u gebruik maakt van een oudere versie, downloaden en de laatste versie om problemen met crashes oplossen installeren.

alternatieven

Als Adobe Flash Player blijft problemen veroorzaken, Ustream raadt het gebruik van ofwel CamTwist of WebcamMax voor live streaming. CamTwist is gratis. WebcamMax is beschikbaar in een gratis versie en een betaalde editie die extra video-functies omvat. Na het installeren van een van deze video's, pas de Ustream geavanceerde instellingen van de uitzending panel. In de instellingen, selecteert u één van deze programma's te helpen elimineren crashen problemen.

firewalls

Firewalls blokkeren Ustream verbindingen in Firefox en kan ertoe leiden dat live streams te sluiten of crash. Dit is vooral gemeen met firewalls, zoals de Adblock Plus extensie. Als dit programma wordt weergegeven in de rechterbovenhoek van uw browser, klikt u op de pijl-omlaag en klik op "Disable op ustream.tv" om live-verbindingen mogelijk te maken. Mogelijk moet u meerdere items uit te schakelen. Als Firefox gebruikt een "Noscript" add-on, verschijnt er een blauw "S" knop op de taakbalk. Zoek de knop en klik erop om ustream.tv verbindingen mogelijk te maken.

Netwerk

Als uw netwerkverbinding blijft dalen, live-uitzendingen op Ustream bevriezen. Als het probleem aanhoudt, de website crasht meestal. Om live verbeteren Address adviseert een netwerkverbinding met een constante upload snelheid van ten minste 1Mbps, hoewel 1,5 Mbps of hoger de voorkeur. Tragere netwerkverbinding snelheden leiden tot een schokkerig video en audio sync problemen.