Hoe kan ik een 8GB SD-kaart aan RAM geheugen wijzigen

Hoe kan ik een 8GB SD-kaart aan RAM geheugen wijzigen


Een van de meest efficiënte manieren om de snelheid en prestaties van het computersysteem verbeteren om random-access memory (RAM) toe. Het vervangen van RAM-modules vergt fysiek openen van uw computerkast en het verwijderen van onderdelen, dat is een ontmoedigend vooruitzicht voor de meeste computergebruikers. Als u een flash-geheugen apparaat, zoals een 8-gigabyte (GB) SD-kaart, een kenmerk van de Windows Vista-besturingssysteem kunt u de kaart als RAM gebruiken in plaats van fysiek het toevoegen van nieuwe RAM-modules.

instructies

1 Onderzoek de poorten aan de voor- en achterkant van uw computer om te zien of de machine heeft een ingebouwde card-reading unit. Krijg een externe kaartlezer als er niet een ingebouwde unit en sluit deze aan op een van de vrije USB-poorten op de machine.

2 Hoe kan ik een 8GB SD-kaart aan RAM geheugen wijzigen

Plaats de 8 GB SD-geheugenkaart in de bijbehorende SD-sleuf op de interne of externe kaart-reading unit. Wacht tot de Windows Vista-besturingssysteem om een ​​nieuw venster met de vraag welke actie u wilt nemen te brengen.

3 Hoe kan ik een 8GB SD-kaart aan RAM geheugen wijzigen


Scroll naar beneden naar de onderkant van het venster en vind de rubriek genaamd "Algemene opties." Klik op de link onder de "Algemene opties" rubriek, dat wordt aangeduid met "Speed ​​Up My System Met behulp van Windows ReadyBoost."

4 Hoe kan ik een 8GB SD-kaart aan RAM geheugen wijzigen


Klik op de radio knop aan de bovenkant van de ReadyBoost venster dat wordt aangeduid met "Met dit apparaat." Klik op de schuifbalk in het midden van het venster dat wordt aangeduid met "Ruimte om te reserveren voor Systeem-verkort."

5 Sleep de schuifknop en kies de hoeveelheid ruimte op de SD-kaart die u wilt gebruiken als systeem-RAM. Plaats de regelaar helemaal naar rechts om alle beschikbare ruimte RAM. Klik op "Apply" en sluit het venster.

6 Terug naar het menu ReadyBoost als je wilt om de functie uit te schakelen. Klik op "is niet toegestaan ​​deze Device" en klik op 'Toepassen'.

Hints

  • Je hoeft niet naar een 8GB SD-kaart te gebruiken om te profiteren van de functie ReadyBoost. Een SD-kaart die 256 megabytes of meer opslagruimte heeft gebruikt kan worden, maar Microsoft raadt u aan een kaart die een tot drie keer het bedrag van de normale RAM heeft op je computer.if gebruik maken van uw computer niet automatisch verschijnt een nieuw venster wanneer u de SD-kaart kunt u navigeren naar het menu "My Computer" in te voegen en klik met de rechtermuisknop op de SD-kaart en kies 'Eigenschappen'. Van daaruit klikt u op de "ReadyBoost" tab.
  • De ReadyBoost functie is alleen beschikbaar in het Microsoft Windows Vista system.If u het volledige bedrag van de ruimte op de SD-kaart als RAM-geheugen, zult u inderdaad aanzienlijke prestatieverbeteringen opmerken, maar u zult niet in staat zijn om nieuwe bestanden op de schijf op te slaan of te wijzigen elke bestaande totdat u de Ready Boost functie in te schakelen uitgeschakeld.