Hoe maak je van een sjabloon Tab Menu Pas in Word 2007

Word 2007 biedt de gebruikers een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om uw eigen sjabloon te maken met uw eigen tab menu-opties. De standaard instellingen in Word zijn goed voor sommige gebruikers, maar voor degenen die vaak gebruik maken van de functies die niet op het tabblad menu standaard, het aanpassen van uw eigen tabblad en op te slaan als een sjabloon heilzaam zou kunnen zijn. Het proces om de tab van een sjabloon menu aanpassen in Word 2007 is relatief eenvoudig eenmaal geleerd.

instructies

1 Laden Word 2007 en een nieuw leeg document te openen.

2 Klik met de rechtermuisknop op het tabblad menu, en selecteer "Customize Quick Access Toolbar" in het drop-down menu dat verschijnt.

3 Klik op het drop-down menu zich onder "Customize Quick Access Toolbar:" en selecteer "Voor de huidige document" naar het tabblad menu customization opties zijn alleen van toepassing op de sjabloon die u maakt.

4 Kies uit waar u wilt commando's kiezen door te klikken op het drop-down menu zich onder "Kies opdrachten uit:" en selecteer het type van opdrachten die u wilt toevoegen aan het tabblad menu, zoals "Thuis tabblad Opdrachten" en "Popular commando's. "

5 commando's naar het tabblad menu toevoegen door ze in de linkerkolom te selecteren en vervolgens te klikken op "toevoegen." Verwijder commando's van het tabblad menu door ze van de rechterkant te selecteren en vervolgens te klikken op 'Verwijderen'.

6 Klik op "Opslaan als" en vervolgens "Template Word" om uw aangepaste tabblad op te slaan in een sjabloon voor toekomstig gebruik.

Hints

  • Laat de optie onder "Customize Quick Access Toolbar" op "Voor alle documenten (standaard)" als u het tabblad aangepaste menu wenst te worden toegepast op alle toekomstige documenten en niet alleen uw template.
  • Pas op voor het verwijderen van veelgebruikte functies, zoals "Opslaan" en "Print" uit het tabblad menu, voor je ze waarschijnlijk het meest zult gebruiken.