Hoe te FlashMint sjablonen uploaden

Hoe te FlashMint sjablonen uploaden


FlashMint is een online marktplaats die gespecialiseerd is in Flash web templates, maar het biedt ook een verscheidenheid aan andere soorten sjabloon, met inbegrip van WordPress, HTML en Facebook. Elke sjabloon type wordt afgehandeld door uw browser anders en zal daarom een ​​iets andere installatie proces. Wanneer u een FlashMint Template te kopen, zijn installatie-instructies in een "readme" bestand in de map template. In het algemeen zijn er een paar standaard stappen iedereen kan volgen om hun templates online te krijgen snel en gemakkelijk.

instructies

1 Download uw gekochte template van de link in uw e-mail of op uw FlashMint accountpagina. Elke sjabloon bestand is verpakt in een ZIP-archief. Dubbelklik op het ZIP om de map template uit te pakken naar een gemakkelijk te vinden locatie. In de map sjabloon is een sub-map met al je template bestanden. In sommige gevallen kunnen bijkomende mappen die aanwezig documentatie en bewerkbare PhotoShop bestanden bevatten.

2 Open de submap template. Je moet in staat zijn om een ​​"index.html" of "index.php" bestand te zien. De aanwezigheid van dit bestand geeft aan dat u de juiste sub-map hebt gevonden. De index bestand zal worden vergezeld door andere template bestanden en mappen. Deze bestanden vormen de structuur van uw website en moet worden geüpload naar de "root" van uw webserver nadat ze zijn aangepast.

3 Gebruik een FTP-programma zoals FileZilla, Gratis FTP of SmartFTP om verbinding te maken met uw webserver. De verbinding gegevens worden verstrekt door uw webhost en kan doorgaans worden verwezen vanuit uw hosting account control panel.

Het uploaden van HTML of Flash Templates

4 Ga naar de map van uw domein root. In de meeste gevallen is dit de standaard map van uw FTP-programma zal u verbinding maakt; Echter, als je meer dan één domein, kan het nodig zijn om de map-domein voor het eerst opent, of ga naar "www" of "htdocs."

5 Upload de inhoud van de map van uw sjabloon wortel door het selecteren van de index-bestand en andere template bestanden en sub-mappen en ze naar de hoofdmap te slepen op uw webserver. Wanneer het uploaden is voltooid, moet u een "index.html" of "index.php" bestand in de root van je domein.

6 Open uw URL in een webbrowser om de upload succesvol afgerond te controleren. Als u een lege pagina of een 'placeholder, "get double-check uw webhosting documentatie en probeer het uploaden van de bestanden naar een andere locatie.

Het uploaden van Joomla, WordPress of eCommerce Templates

7 Ga naar de map van uw domein root. In de meeste gevallen is dit de standaard map van uw FTP-programma zal u verbinding maakt; Echter, als je meer dan één domein, kan het nodig zijn om de map-domein voor het eerst opent, of ga naar "www" of "htdocs." Open de sub-map met de map CMS thema's. Zo worden bijvoorbeeld WordPress thema's opgeslagen onder "wp-content / themes." Als u niet weet waar uw CMS haar thema's opslaat, vindt u in de CMS documentatie.

8 Upload de volledige submap thema CMS map thema's op uw webserver. Bijvoorbeeld, om de "Stylish" WordPress theme uploaden, zou u de "stylish" sub-map te uploaden vanuit uw gedownloade template map naar de "wp-content themes /" map op uw webserver waar de WordPress is geïnstalleerd.

9 Activeer het thema van uw CMS administratie paneel onder de thema's beheerpagina. Reload uw CMS startpagina om te controleren of de bestanden geüpload.

Hints

  • Pas HTML en Flash templates alvorens ze te uploaden met de juiste bewerkingsprogramma. U kunt ook aanpassen CMS templates op deze manier, maar de meeste CMS-toepassingen bieden thema's bewerken interfaces binnen de applicatie die maatwerk veel gemakkelijker.