Ubuntu compatibele draadloze adapters

Ubuntu compatibele draadloze adapters


Ubuntu is een besturingssysteem (OS) aangeboden onder de open source methode, wat betekent dat je kunt gebruiken, bewerken en delen van dit besturingssysteem zonder betaling van een licentievergoeding. Dit besturingssysteem is gebaseerd op het Linux systeem. Een draadloze adapter kunt u verbinding maken met internet via een draadloos lokaal netwerk (WLAN) -verbinding, en je moet ervoor zorgen dat uw draadloze adapter is compatibel met uw Ubuntu OS voordat je koopt.

AirLink Wireless PCI

De AirLink AWLH3028 Wireless Peripheral Component Interconnect (PCI) Adapter is compatibel met het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 802.11g / b-systeem, en het kan de overdracht van gegevens tot 54 megabyte per seconde (Mbps). Het ondersteunt Draadloos internet (Wi-Fi) Protected Access (WPA) -Phase-shift keying (PSK) de bescherming van gegevens, die versleutelt en wachtwoord beschermt uw gegevens wanneer u deze sturen via een Wi-Fi-verbinding. Deze adapter past in de PCI-sleuf van uw computer, en wordt geleverd met een jaar beperkte garantie. De AirLink AWLH3028 Wireless Adapter is een interne draadloze adapter. Dit product kost ongeveer $ 13 in 2010.

Netgear MA521

Deze draadloze adapter kan gegevens overbrengen naar maximaal 11 Mbps, heeft een werkzaamheid bereik tot 300 voet. Het is 802.11g compatibel, en het komt met Wired Equivalent Protection (WEP), die uw gegevens versleutelt voor beveiligingsdoeleinden. De Netgear MA521 is ontworpen voor notebook computers, en het is compatibel met de computer met een processor sneller dan de 400 megahertz (MHz). Dit netwerk adapter past in de PCI CardBus-sleuf van uw computer. Dit product kost $ 59,96 in 2010.

KLG-520

De KCorp KLG-520 draadloze netwerkadapter die past in uw PCI CardBus-sleuf en het is ontworpen voor laptop en notebook computers. Dit netwerk adapter verzenden van gegevens met snelheden tot 108 Mbps en is compatibel met 802.11b / g-apparaten. Het wordt geleverd met een setup wizard die u door het proces van het installeren van dit apparaat op uw computer. Andere kenmerken van deze kaart zijn onder andere dat een WLAN-light emitting diode (LED) licht om u te laten weten of u bent verbonden met WLAN-verbinding, en het komt met WEP en WPA beveiliging. Met ingang van 2010, dit product kost tussen de $ 10 en $ 20.

Compaq W200

De Compaq Wireless LAN Multiport W200 adapter 802.11b compatibel, en het komt met de bescherming van WEP. Dit apparaat stelt u in staat om verbinding te maken met Wi-Fi-hotspots, dat is een gebied dat Wi-Fi beschikt over een WLAN-verbinding. Dit apparaat kan worden aangesloten op uw bureaublad via een Universal Serial Bus (USB) aansluiting, en kan data met snelheden tot over te brengen naar 11 Mbps. Met ingang van 2010, dit product kost $ 50.