De beste manier om mensen te vinden op het internet

De beste manier om mensen te vinden op het internet


Wilt u bepaalde mensen of bedrijven te vinden met behulp van het internet, kunt u er zeker van browsers die u zal voorzien van zeer specifieke informatie te gebruiken. In de meeste gevallen alles wat je nodig hebt is een naam, een telefoonnummer of een e-mailadres. Als u wilt een persoon te vinden, maar alles wat je hebt is een website, kunt u zelfs gebruik maken van een browser die je voorziet van registratiegegevens. Alles wat je nodig hebt is de domeinnaam. Als een persoon aanwezig is, kunt u hem of haar online te vinden.

instructies

1 Met LinkedIn kunt u mensen te vinden en te leren over hun professionele achtergronden. Het werkt in wezen als een online database van cv's. Zodra uw profiel is gemaakt met uw werkervaring, opleiding en contactgegevens vindt u af en toe e-mails waarin u wordt gevraagd als je weet dat bepaalde mensen die in hetzelfde veld werken als jij. (Zie Referentie 1)

2 De site Pipl.com doorzoekt alle van Web 2.0 door te zoeken door middel van documenten in online databases meestal niet beschikbaar zijn met andere zoekmachines. Het zoekt persoonlijke bestanden, lid directories, wetenschappelijke publicaties, en zelfs de rechter records. Om een ​​zoekopdracht uit te voeren, voert u een naam, e-mailadres, gebruikersnaam, of een telefoonnummer. (Zie Referentie 2)

3 Als u wilt weten wie een specifieke website gemaakt, Whois.Net biedt contactinformatie voor de maker van de individuele websites. Alles wat je nodig hebt is de domeinnaam van de persoon of het bedrijf en je zal de bijbehorende registratie gegevens te verkrijgen. (Zie Referentie 3.)

4 U kunt ook gaan old-school en het gebruik van de Gouden Gids, die u toelaten om te zoeken naar mensen en bedrijven in elke stad in uw land. U kunt zoeken op naam of telefoonnummer voor zowel bedrijven of individuen. (Zie Referentie 4.)