Hoe kan ik een Themaachtergrond op mijn YouTube-kanaal?

Terwijl de standaard thema en de kleuren van een YouTube-kanaal zijn ontworpen om een ​​neutrale uitstraling hebben; bent u voorzien van een groot aantal instrumenten en middelen om je kanaal aan te passen. Met behulp van de meegeleverde hulpmiddelen, kunt u uw kanaal pagina om te zetten in een kleur en thema dat spreekt tot de persoonlijkheid van je kanaal. Daarnaast kunt u ook een achtergrondafbeelding of aangepaste lay-out toe te voegen aan je kanaal om de uniciteit van het uiterlijk van je kanaal te vergroten. Voeg een thema achtergrond van je kanaal vanuit de Thema's en kleuren-module.

instructies

1 Meld u aan bij YouTube en ga naar je kanaal. Klik op de "Thema's en kleuren" knop aan de bovenkant van het kanaal pagina.

2 Klik op de link "Toon geavanceerde opties" aan de onderkant. Dit verlengt de hoeveelheid opties die beschikbaar zijn op de "thema en kleuren" module.

3 Klik op de "Browse ..." knop naast het veld "Background Image". Dit opent een "File Upload" venster op het scherm.

4 Navigeer naar de plaats waar de achtergrond afbeelding die u wilt gebruiken is opgeslagen op uw computer. Klik hier om de foto te markeren en klik vervolgens op de "Open" knop. Het venster "File Upload" verdwijnt en de geselecteerde foto verschijnt op de achtergrond je YouTube-kanaal.

5 Klik op de "Save Changes" knop als tevreden met het beeld.